Motivire blogi

Tervetuloa! Motiviren blogista löydät ajankohtaisia artikkeleita työhyvinvoinnin ammattilaisilta. Kerromme myös mieleenpainuvimpia asiakastarinoita ja työhyvinvoinnin onnistumisia. Välillä blogissamme vierailevat loistavat asiakkaat, joiden työhyvinvoinnin menestysmatkalla olemme saaneet kulkea mukana.
Mikä on sinun tavoitteesi tämän haasteen aikana? Aiotko valita kivan vai kovan kyykkykalenterin?

Suomi ylös -kyykkyhaaste alkaa tänään!

Aloita kanssamme kuukauden matka, jonka aikana tavoitteemme on tehdä yhdessä miljoona kyykkyä ja tuhansia hyvinvoinnin onnistumistarinoita.

​​​​​​​Ja mikä tärkeintä - pysähtyä oman hyvinvoinnin äärelle.

Suomi ylös - kyykkyhaaste

Suomi ylös -kyykkyhaaste on vastine toimintakykyisemmän Suomen liikuttamiseksi. Innostamme koko Suomen liikkeelle ja löytämään kadonneet voimavarat sekä toimintakyvyn.

Lue lisää

Festumilla ollaan oltu tyytyväisiä Motiviren valmentajiin ja yhteistyöhön kokonaisuudessaan.

Pitkäjänteinen työhyvinvointiin panostaminen on tärkeää asiantuntijaorganisaatiolle

Porilainen Festum Accounting on jo pidemmän aikaa hyödyntänyt Motiviren työhyvinvointipalveluita. Reilun vuoden on ollut käytössä hyvinvointipäällikköpalvelu, joka on jatkuvasti työyhteisön tukena arjessa.

Lue lisää

POP Pankki Suomen Osuuspankki tuottaa vahvaa asiakaskokemusta. Viimeinen NPS-luku oli 80,22.

Sijoitus henkilöstön hyvinvointiin tuottaa parempaa asiakaskokemusta

POP Pankki Suomen Osuuspankki on valinnut jo toistamiseen Motiviren työhyvinvoinnin valmentajaksi. Heille työhyvinvointiin panostaminen on itsestäänselvyys.

Lue lisää

Motiviren ja Kuljetusliike Kantola & Koramon yhteistyö on loistava osoitus siitä, että työhyvinvointiin voi ja kannattaa panostaa myös sillä "meidän haastavalla toimialalla".

Myös haastavalla toimialalla löytyy keinot työhyvinvoinnin parantamiseksi

Kuljetusalan henkilöstö on aina tien päällä. Istumatyö ja vaihtelevat työajat luovat haasteita. Motiviren työhyvinvointivalmennuksen avulla tuotiin konkreettisia muutoksia kuljettajien arkeen ja parannettiin heidän kokemaansa työkykyä. Tässä jutussa avaamme, mitä onnistumistarinan takana oli.

Lue lisää

Minna Hellman ja Kirsi Juusela (1.Accounting) keskustelemassa yhteistyöstä Motiviren Tuukka Niemisen kanssa.

Satakuntalainen tilitoimisto on kokenut merkittäviä muutoksia viimeisen puolentoista vuoden aikana panostettuaan voimakkaasti työhyvinvointiin.

Lue lisää