Usein kysytyt kysymykset

Kenelle Firstbeat Life -mittaus sopii?

Mittaus sopii lähtökohtaisesti kenelle tahansa, joka on kiinnostunut omasta hyvinvoinnistaan ja sen kehittämisestä laadukkaan arkea havainnollistavan mittarin avulla. Mittausta ei suositella, mikäli sinulla on sydämentahdistin, sydämensiirto, vaikea sydänsairaus, jatkuva eteisvärinä, eteislepatus tai kontrolloimaton kilpirauhashäiriö (edellä mainituista syistä mittauksessa voi esiintyä epätarkkuutta). Myös kuumeisena mittausta kannattaa siirtää. Hyvinvointianalyysi on tarkoituksellinen hyvinvoinnin edistämisessä, eikä sillä ole tarkoitus diagnosoida sairauksia.


Miten aloitan Firstbeat Life -mittaukseen?

Saat Firstbeat-mittarin ja lisenssin Motiviren valmentajaltasi. Laita mittari lataukseen, asenna Firstbeat Life -aplikaatio puhelimeesi, luo itsellesi käyttäjätunnus ja kirjaa sovellukseen sähköpostiin saamasi lisenssikoodi. Mittauksen voit aloittaa vaikka heti seuraavana aamuna! Ensimmäisen mittauksen kesto tulee olla vähintään kolme vuorokautta, jotta algoritmi oppii tuntemaan ja analysoimaan kehosi reaktiot mahdollisimman tarkasti ja luotettavasti. Myöhemmin voit mitata 1-5 vuorokauden jaksoissa tarpeesi mukaan.


Kenelle InBody-mittaus sopii?

InBody-mittaus sopii lähes kaikille itsestään ja hyvinvoinnistaan sekä sen kehittämisestä kiinnostuneille. Mittaukselle on olemassa muutama vasta-aihe, jolloin emme suosittele mittausta: Sinulla on sydämentahdistin tai muu kehoon implantoitu lääkinnällinen laite, Sinulla on tarttuva tai nestetasapainoon vaikuttava sairaus, olet raskaana, sinulla on raajaproteesi tai et pysty seisomaan mittauksen aikana (kesto pari minuuttia). Voit lukea lisää InBody-mittauksesta tästä.


Miten valmistaudun InBody-mittaukseen?

InBody-mittaukseen valmistautuminen kannattaa tehdä oikein, mikäli haluat mahdollisimman tarkan kuvan kehosi koostumuksesta ja hyvinvoinnista. Saavu mittaukseen kevyellä vaatetuksella ja valmistaudu siihen, että mittaus tehdään paljain jaloin. Riisu myös kellot ja suuret korut. Vältä aterioita ja runsasta juomista vähintään 2 tuntia ennen mittausta. Käy vessassa aina ennen mittausta, virtsarakon tulisi olla tyhjä. Vältä voimakasta fyysistä rasitusta noin 24 tuntia ennen mittausta.


Miten InBody-mittauksen tuloksia tulisi tulkita, onko jotain ohjetta tähän?

Suosittelemme aina, että InBody-mittaus tulkittaisiin yhdessä Motiviren ammattivalmentajan kanssa, jotta voidaan katsoa tilannettasi yksilöllisemmin ja avata asioita, mitkä mittauksessa on olennaista huomioida.


Onko jotain esteitä, milloin en voi osallistua Motiviren valmennukseen?

Jokainen on työikäinen on lämpimästi tervetullut Motiviren valmenukseen!


Mistä löydän tulevat Motiviren webinaarit ja tapahtumat?

Tulevat tapahtumamme ja ajankohtaiset uutisemme löydät parhaiten tilaamalla uutiskirjeemme ja seuraamalla meitä sosiaalisen median kanavissa.


Oletteko sosiaalisessa mediassa?

Kyllä vain! Laita tilimme seurantaan, niin löydät vinkkejä työhyvinvointiin ja työhyvinvoinnin tuottavuuden lisäämiseen.

LinkedIn, Instagram, Facebook, ​​​​​​​YouTube, Threads