CASE: Skanska


RAKENNUSYHTIÖ SKANSKALLA ON PITKÄT PERINTEET TYÖHYVINVOINTIIN PANOSTAMISESSARakennusyhtiö Skanskan arvoihin kuuluvat välittäminen ihmisistä ja ympäristöstä. Työhyvinvointiin panostamisessa on Skanskalla pitkät perinteet. Motiviren kumppaniksi valitsemisen perusteena toimivat nämä asiat ja halu viedä konkreettinen sekä henkilökohtainen hyvinvointivalmennus henkilöstölle.

Skanska Talonrakennus Oy:n Etelä-Suomen yksikön ja Motiviren yhteistyö alkoi vuoden 2013 vuoden lopulla. Vapaaehtoiseen palveluun lähti mukaan noin 100 ihmistä. Tulokset olivat motivoivia ja vuoden 2015 loppupuolella mahdollisuus Motiviren valmennukseen osallistumiseen tarjottiin koko henkilöstölle. ”Toiselle kierrokselle” osallistui noin 270 ihmistä. Valmennusohjelma sai paljon kiitosta hyvinvointitulosten muutoksien myötä, mutta huomionarvoista oli myös hyvinvointiin liittyvän puheen lisääntyminen sekä yhteisöllisyyden kokemuksen lisääntyminen.

Kolmas kierros - jossa tarjottiin palvelua Skanskan koko 2200 työntekijälle - toteutettiin vuodesta 2018 alkaen.


Motivire Skanskalla.


Lue myös, mitä Skanskalla kirjoitetaan valmennuksesta:

Hyvinvointivalmennus tsemppaa energisempään arkeen.


"Henkilöstö oli erittäin tyytyväinen tarjottuun palveluun. Yli 90% palvelun loppukäyttäjistä toivoi jatkoa onnistuneelle kokonaisuudelle. Skanskan ja Motiviren yhteistyö jatkuu myös vuonna 2018 valmentajatapaamisilla sekä Inbody-mittauksilla."
​​​​


SKANSKALLA VALMENNETTUJEN PALAUTTEITA​​​​​​​

KAIKKI puhuu enemmän asiasta josta ennen kukaan ei puhunut.

On itse ruvennut ajattelemaan asioita ja selvittämään, eikä ainoastaan sokeasti usko kaikkea mitä mediassa nykyään tuputetaan… ISO KIITOS!

Kiitoksia herättelystä ja vaimon kanssa lähdetty mukaan. Ollut mainio palvelu!