CASE: Lännen Palveluyhtiöt


“Tuntuu kuin aivan jokainen meistä olisi palvelun aikana oppinut jonkun uuden tavan oman hyvinvointinsa kehittämiseen ja se on vieläpä tapahtunut ikään kuin huomaamatta ja hauskalla työyhteisöä innostavalla tavalla.”Lännen Palveluyhtiöt Oy konserni tuottaa kiinteistönhoito-, korjaus- ja viherpalveluja sekä siivous- ja isännöintipalveluja. Lännen Palveluyhtiöiden ja Motiviren polut kohtasivat Tampereen työhyvinvointimessuilla vuonna 2014. Tyhy-ryhmä löysi mielestään Lännen Palveluyhtiöille sopivan työhyvinvoinnin konseptin. Motiviren Fiilis-palvelu käynnistyi vuoden 2015 syksyllä. Palvelu vietiin Motivirelle tyypillisesti työpaikan arkeen. Hyvinvoinnin matkalle lähti mukaan vapaaehtoisesti yli 100 ihmistä.

”Tiedämme, että henkilöstön henkinen ja fyysinen hyvinvointi on tärkeä osa yrityksen menestystä ja siihen haluamme panostaa.” – Katariina Lampila, HR-asiantuntija, Lännen Kiinteistöpalvelut Oy

Katariinan kokemuksen mukaan Motivire tarjoaa kokonaisvaltaista hyvinvointipalvelua, joka ei ole pelkästään liikuntapalvelua vaan paljon muuta.

”Palvelussa huomioidaan ihmisten erilaisuus. Juuri tämä yksilöllisyys ja kokonaisvaltaisuus teki hyvinvointiohjelmasta toimivan myös meidän konsernissa, sillä henkilökunta koostuu hyvin eri ikäisistä ja erilaisista ihmisistä. Saimme aikaan hyviä tuloksia, jotka toivon mukaan heijastuvat myös työpaikalla energiseen tekemiseen ja henkilöstön hyvinvointiin. Löytyi joukostamme myös yksi huikeisiin tuloksiin päässyt työntekijäkin, hän on hyvä esimerkki siitä, mitä tällainen valmennus voi parhaimmillaan saada aikaan.”


PALAUTE LÄNNEN PALVELUYHTIÖLTÄ

96 % käyttäjistä koki valmentajien ammattitaidon hyväksi tai erinomaiseksi.

Palvelun päätyttyä keväällä 2016, puolen vuoden valmennusohjelman jälkeen, yli 85 % osallistuneista totesi palvelun lisänneen päivittäistä jaksamista.
​​​​​​​


Kannustava kokonaisuus ja hyvä, kun samoja asioita toistetaan, niin niistä alkaa pikkuhiljaa tulla tapa. Sopivasti joustoa eli repsahduksia ei jäädä murehtimaan, tämä ei ole onnistunut koskaan aiemmin.

VALMENNETTAVA

Lännen Palveluyhtiöt Oy

Tuntuu kuin aivan jokainen meistä olisi palvelun aikana oppinut jonkun uuden tavan oman hyvinvointinsa kehittämiseen ja se on vieläpä tapahtunut ikään kuin huomaamatta ja hauskalla työyhteisöä innostavalla tavalla.

VALMENNETTAVA

Lännen Palveluyhtiöt Oy