​​​​​​​Hyvinvointipäällikkö

"Voisitteko jäädä meille esim. kaksi päivää kuukaudessa? Saisimme pidettyä tärkeän asian jatkuvana?"


Motiviren hyvinvointipäällikköpalvelu vastaa asiakastarpeeseen

Uusi tehokas palvelukokonaisuus tarjoaa minkä tahansa työyhteisön tueksi nimetyn työhyvinvoinnin ammattilaisen koko Motivire-tiimin tukemana. Yrityksen johdon ja avainhenkilöiden kanssa toteutettavan alkuhaastattelun jälkeen sovitaan yhdessä määritellyn tarpeen mukainen kuukausittainen tuntimäärä, jonka Motiviren hyvinvointipäällikkö työskentelee yrityksen työhyvinvointiasioiden parissa - vaivattomasti kuukausilaskutuksella.

Hyvinvointipäällikköpalvelun avulla yrityksissä nostetaan tärkeät työhyvinvointiasiat jatkuvasti pinnalle

Monet asiakkaidemme työhyvinvointimatkat alkavat Kaikki Yhdessä - päivästä, joka on äärimmäisen tykätty ja tehokas TYKY-päivä Motiviren valmentajien kanssa. Usein TYKY-päivän jälkeen kaivataan jatkoa, jolloin suositut Hyvinvointivalmennuksemme astuvat kuvaan.

Joissakin asiakasyrityksissä työhyvinvointi nähdään niin tärkeäksi, että se on päätetty nostaa kiinteäksi osaksi yrityksen liiketoiminnallisia tavoitteita ja halutaan palkata yritykselle oma hyvinvointipäällikkö. Tämän palvelun voi nyt myös ulkoistaa.

Koska Motivire on yli 12 vuoden ajan kasannut työkalupakkiin osaamista työhyvinvoinnin kehittämisestä, päätimme tarjota asiakasyrityksille työhyvinvoinnin tueksi nimetyn työhyvinvoinnin ammattilaisen, hyvinvointipäällikön, vastaamaan yrityksen työkykyasioiden kehittämisestä ja työhyvinvoinnin parantamisesta. Palkkaamalla hyvinvointipäällikön meidän kautta, saat pidettyä helposti tärkeän työhyvinvoinnin jatkuvana.

​​​​​​​Henkilöstön hyvinvointi ja työkyvyn edistäminen koetaan tärkeäksi

Miksi asiat eivät ole vielä niin hyvin kun ne voisivat olla? Koska aika, resurssit ja osaaminen eivät ole riittäneet. Henkilöstön hyvinvointi koetaan tärkeäksi, mutta riittävää osaamista ja aikaa ei löydy. Tällöin henkilöstön hyvinvointiin panostaminen jää odottamaan sitä oikeaa hetkeä.


"Huolehdin nyt nämä pakolliset pikkujoulut, kesä- ja tyky-päivät sekä​​​​​ liikuntasetelit nyt kuntoon, katsotaan niitä muita asioita myöhemmin"


​​​​​​​- Kiireinen henkilöstövastaava -


Hyvinvointipäällikköpalvelu tukee koko työyhteisöäPalvelun sisältö

Hyvinvointipäällikköpalvelussa asiakkalle on nimetty oma työhyvinvoinnin ammattilainen.
​​​​​​​Palvelussa asiakkaan käytössä on koko Motiviren tiimin osaaminen, valmennusprosessit, mittarit ja muut työkalut työhyvinvoinnin tueksi.
​​​​​​​
Motiviren Hyvinvointipäällikön toimenkuvaan kuuluu esimerkiksi:

 • Työhyvinvoinnin kehittämissuunnitelman rakentaminen
 • Työkykyä ja hyvinvointiosaamista mittaavien kartoitusten suunnittelu ja toteutus
 • Johdon ja esihenkilöiden tukeminen henkilöstön työkyvyn ja hyvinvointiosaamisen edistämisessä
 • Hyvinvoinnin teemojen ja -haasteiden suunnittelu sekä toteutus
 • Tiimi- ja työyhteisövalmennukset, eli pysähtymiset hyvinvoinnin äärelle
 • ​​​​​​​Kartoitusten, pysähdysten ja kuntomittausten raportointi sekä johdon konsultointi
 • Sovitut esihenkilövalmennukset
 • TYKY-toiminnan ja -päivien tukeminen tai suunnittelu
 • Olla mukana kehittämässä yhteistyötä työterveyshuollon ja työeläkeyhtiön kanssa


Kaikki ylläolevat toteutetaan yhdessä sovitun suunnitelman mukaisesti. Tarvekartoituksen jälkeen räätälöidään kokonaisuus kunkin yrityksen tilanteen mukaan, joten lopullinen palvelu voi poiketa ylläolevasta.

​​​​​​​


Miten palvelun kustannukset muodostuvat?

Palvelun alussa palvelun yhteyshenkilö, hyvinvointipäällikkö, haastattelee sovitusti yrityksen johtoryhmää ja avainhenkilöitä. Keskustelujen ja annetun budjetin pohjalta tehdään toimintasuunnitelma, jonka hyvinvointipäällikkö hyväksyttää asiakasyrityksessä ennen palvelun aloitusta.

Kuukausittain palveluun käytettävät tunnit ovat siis etukäteen tiedossa ja budjetoitu. Sovittu tuntihinta pitää sisällään kaikki Motiviren työkalut, ohjeet, vinkit ja videot sekä mm. kuntomittauksista kehonkoostumuksen mittaukset ja TULE-mittaukset. Laskutus koostuu siis sovituista hyvinvointipäällikön työtunneista ja Motiviren palveluista. Hyvinvointipäällikön tarpeellinen tuntimäärä sovitaan vakioksi yrityksen tarpeesta riippuen esimerkiksi 15 tuntia tai 37,5 tuntia kuukaudessa (vastaa noin kahta tai viittä työpäivää kuukaudessa).

​​​​​Huom! Palvelussa saatetaan käyttää mittareita, kartoituksia ja työkaluja, jotka eivät sisälly peruspakettiin (esimerkiksi Firstbeat Life tai Kiva work-kartoitustyökalu). Nämä työkalut ja niiden kustannukset sisällytetään erillisenä toimintasuunnitelmaan ja budjettiin, mikäli yritys näin haluaa.


  Pyydä tarjous


  tai soita suoraan

  Tuukka Nieminen

  040 722 0033


  Seuraa meitä somessa!