Henkilöstötuottavuusindeksi - HTI
Henkilöstötuottavuusindeksi muodostuu työntekijän omasta arviosta hänen osaamisestaan, työkyvystään ja motivaatiostaan.


Me tiedämme satojen työyhteisöjen kokemuksella: hyvinvointi lisää tuottavuutta.

Ossi Aura (PhD) on henkilöstötuottavuuden tutkija ja kehittäjä. Hän on tutkinut johtamisen yhteyksiä henkilöstötuottavuuteen vuodesta 2009. Henkilöstötuottavuusindeksillä (HTI) on yhteys yrityksen kannattavuuteen, kuten myös HTI:n kasvulla kannattavuuden kasvuun. Henkilöstötuottavuusindeksi muodostuu osaamisen, motivaation ja työkyvyn tulona. (Aura, Ahonen ja Hussi 2015.)

Henkilöstötuottavuusindeksi on nivottu Motiviren VOIMAVARA-kartoitukseen, joten valmennamme ja osoitamme johdolle suunnan henkilöstön potentiaalin ja kannattavuuden kasvuun.


"Uusi täsmällinen tieto henkilöstötuottavuudesta auttaa johdon työtä kehittämispanostusten kohdentamisessa. Tällöin ollaan kannattavuuden kasvun ytimessä - ihmisten potentiaalin tunnistamisessa ja kehittämisessä."

Ossi Aura

PhD, Johtamisen ja henkilöstötuottavuuden tutkija


Motiviren ja Ossi Auran yhteistyö: hyvinvoinnilla kestävää tuottavuutta!

Analyysin avulla osoitamme hyvinvoinnin taloudellisen arvon teidän organisaatiossanne, ja autamme päätöksen teossa kohti sen lisäystä.

Omaamme ainutlaatuisen kokemuksen koko henkilöstöä koskettavien valmennusten toteuttamisesta. Kokemus, osallistavuus ja uusin tieto auttavat viemään vaikuttavat prosessit sinne missä niitä tarvitaan. Työhyvinvointihankkeiden ikuisuusongelmat on ratkaistu.

Jätä yhteystietosi, niin olemme sinuun yhteydessä!Lähde:

Aura Ossi, Ahonen Guy ja Hussi Tomi (2015). Henkilöstötuottavuus ja eurot - case rakennusala. Etera, Helsinki.