Sinun palveluksessasi


MOTIVIREN HENKILÖKUNTA

​​​​​​​​​​​​

Tuukka Nieminen

Toimitusjohtaja / perustaja

Myynti ja kumppanuudet

040 722 0033

Tuukka on yrityksen perustaja ja toimitusjohtaja, joka roolinsa puitteissa on monessa mukana. Hän on Motiviren tarinankertoja, jonka salkusta löytyy innostava esimerkki elävästä elämästä tilanteeseen kuin tilanteeseen. Kasvavan valmennusliiketoiminnan kumppanuudet ja verkostoituminen ovat Tuukan vastuulla.


Varaa tapaaminen
Anna-Liisa Ruusunen

Vastuuvalmentaja ja hyvinvointipäällikkö​​​​​​​

​​​​​​​Sairaanhoitaja (AMK), Personal Trainer,
​​​​​​​Psyykkinen valmentaja ja Tradenomi

Ansku on valmentajana kuuntelevainen, huumorintajuinen ja ottaa ihmiset kokonaisuutena tarkasti huomioon. Hänen mielestään valmennustyössä ehdottomasti parasta on erilaisten ihmisten tapaaminen ja heidän tarinansa. Erityiskiinnostuksen kohteina on mielenterveystyö, psyykkinen valmennus sekä liikkuvuuteen ja kehon toimintakyvyn ylläpitämiseen liittyvät asiat.

Vapaa-ajan henkireikänä on perhe, luonnossa liikkuminen ja monipuolinen urheileminen, erityisesti triathlon ja toiminnallinen treeni ovat lähellä sydäntä.

.


Reetta Rauhala

Hyvinvointivalmentaja

​​​​​​​Fysioterapeutti (AMK)

Hyvinvointi ja terveys ovat aina olleet Reetalle tärkeitä arvoja. Fysioterapeuttina tuki- ja liikuntaelimistön vaivat sekä liikuntaharjoittelu ovat Reetan ominta osaamisaluetta. Valmentajana Reetta on positiivinen ja asiakaslähtöinen. Arjessa jaksaminen ja omien rajojen tunnistaminen on asia, jonka hän haluaa asiakkaalle välittää.

Vapaa-ajalla Reetta harjoittelee tavoitteellisesti tanssia, valmentaa voimistelijoita sekä rentoutuu ystävien seurassa syöden herkkuja hyvällä omallatunnolla.


Jesse Siuro

Hyvinvointivalmentaja,
talous ja laskutus

​​​​​​​Tradenomi, NHA Personal Trainer

Jesse on toimiston superpakkaus, joka on mukana lähes kaikessa, missä organisointia, asiakaskontaktointia tai aikataulutusta tarvitaan. Hän siis laittaa asiat taustalla tapahtumaan. Työkavereiden mukaan Jesse on ratkaisukeskeinen ja töihin tarttuva.

Mari Viljanen

Markkinointi

​​​​​​​Liiketalouden tradenomi (YAMK)

Mari on idearikas generalisti, jonka työpöydällä on tällä hetkellä kaikki markkinointiin ja myynnin tukeen liittyvä.

Vapaa-aika kuluu perheen ja pienten lasten kanssa touhutessa sekä liikunnan parissa.​​​​​​​​​​​​​​Ilona Lehtonen

Vastuuvalmentaja ja hyvinvointipäällikkö

(​VANHEMPAINVAPAALLA)​​​​​​​

​​​​​​​TtM - ergonomia ja työhyvinvointi, Liikunnanohjaaja (AMK)​​​​​​​

0400 678 639

Ilona on tehokas, positiivinen ja helposti lähestyttävä persoona, jonka intohimona on auttaa asiakkaita voimaan paremmin arjessaan.

Vapaa-ajallaan Ilona harrastaa ja valmentaa crossfittiä ja lenkkeilee luonnossa koiran kanssa – sekä herkuttelee irtokarkeilla.

Mari Vallin

Hyvinvointivalmentaja

​​​​​​​Sairaanhoitaja (AMK)

(​VANHEMPAINVAPAALLA)​​​​​​​​​​​​​​

Mari on sairaalassa työskennellessään nähnyt useasti kuinka huonoon kuntoon ihminen saattaa mennä, kun hän ei huolehdi terveydestään. Työn sekä harrastusten kautta heräsi kiinnostus kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin. Marin mielestä hyvinvointi ei ole vain fyysistä suorituskykyä, vaan arjessa jaksamista ja onnellista oloa.

Mari harrastaa crossfittiä, joka on opettanut hänet menemään oman mukavuusalueen ulkopuolelle, mutta myös pakottanut kuuntelemaan omaa kehoaan. Vapaa-ajallaan hän kuuntelee äänikirjoja ja viettää aikaa perheen sekä ystävien kanssa.​​​​​​​​​​​​​​


Kumppanivalmentajat


Jussi Sirén

Hyvinvointivalmentaja

Personal Trainer, Golf-valmentaja

Jussi on koulutettu hyvinvointivalmentaja, Personal Trainer ja golf-valmentaja. Entisenä kilpaurheilijana Jussi on erikoistunut tavoitteelliseen valmennukseen huomioiden kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin peruspilarit; uni, palautuminen, ravinto ja liikunta sekä näiden välinen tasapaino. Huumori ja rennon lämmin lähestymistapa ovat Jussin vahvuuksia niin henkilökohtaisessa elämässä kuin valmennustyössä.


Venny Valle

Hyvinvointivalmentaja

Personal Trainer, Motivaatio- ja taitovalmentaja

Venny on koulutettu hyvinvointivalmentaja ja Personal Trainer. Venny huomioi työssään asiakkaat yksilöllisesti ja kokonaisvaltaisesti, ottaen huomioon niin fyysisen kuin psyykkisen hyvinvoinnin. Itse työuupumuksen läpikäyneenä, Venny on erikoistunut etenkin jaksamisen, stressinhallinnan sekä hyvinvointia tukevien ajatusmallien kehittämiseen.

Jone Vallin

Hyvinvointivalmentaja

​​​​​​​Fysioterapeutti (AMK), Personal Trainer ja urheiluhieroja

Jone on rauhallinen ja asiakaslähtöinen koutsi, joka kohtaa asiakkaat aina yksilöinä. Fysioterapeuttina Jonen työ on pääosin tuki- ja liikuntaelinvaivoihin liittyvissä asioissa.

Vapaa-aikaa Jone tasapainottaa pallopeleillä, hyvällä ruualla ja viettämällä aikaa perheen sekä ystävien kanssa.