Hyvinvointivalmennuksen työkalut


Motivire-palveluissa ja -valmennuksissa hyödynnetään seuraavia työkaluja:


Firstbeat Hyvinvointianalyysi näyttää stressin, unen ja liikunnan uudessa valossa sekä auttaa edistämään hyvinvointia ja jaksamista. Mittaukseen sisältyy raportointi asiakkaan kanssa, jotta tuloksia osataan hyödyntään oman hyvinvoinnin edistämisessä. 97 % mittauksen tehneistä haluaisi tehdä mittauksen uudelleen.


Firstbeat Hyvinvointianalyysi näyttää stressin, unen ja liikunnan uudessa valossa sekä auttaa edistämään hyvinvointia ja jaksamista. Mittaukseen sisältyy raportointi asiakkaan kanssa, jotta tuloksia osataan hyödyntään oman hyvinvoinnin edistämisessä.

97 % mittauksen tehneistä haluaisi tehdä mittauksen uudelleen.

Motivire TULE on liikkuvuus- ja liikkeenhallintatestikokonaisuus, jossa tavoitteena on saada mahdollisimman mukavalla ja oivalluttavalla tavalla mahdolliset haasteet selville ja tarjota haasteisiin vaivattomia ratkaisuja. Asiakaskokemusten mukaan jo kahden viikon harjoittelu on lieventänyt tuki- ja liikuntaelinten kiputiloja.


Motivire TULE on liikkuvuus- ja liikkeenhallintatestikokonaisuus, jossa tavoitteena on saada mahdollisimman mukavalla ja oivalluttavalla tavalla mahdolliset haasteet selville ja tarjota haasteisiin vaivattomia ratkaisuja.

Asiakaskokemusten mukaan jo kahden viikon harjoittelu on lieventänyt tuki- ja liikuntaelinten kiputiloja.

InBody 770 -kehonkoostumusmittaus antaa kattavan kuvan kehon tilasta. Saat tietoosi esimerkiksi lihas- ja rasvamäärän sekä elintavoista kertovan sisäelinten ympärillä olevan viskeraalirasvan määrän. Mittauksiin kuuluu myös tulosvalmennus, jotta asiakas tietää, miten lukuihin voi vaikuttaa.InBody on Motiviren suosituin mittari, johon asiakkaat toivovat pääsevänsä aina vain uudestaan!


InBody 770 -kehonkoostumusmittaus antaa kattavan kuvan kehon tilasta. Saat tietoosi esimerkiksi lihas- ja rasvamäärän sekä elintavoista kertovan sisäelinten ympärillä olevan viskeraalirasvan määrän. Mittauksiin kuuluu myös tulosvalmennus, jotta asiakas tietää, miten lukuihin voi vaikuttaa.

InBody on Motiviren suosituin mittari, johon asiakkaat toivovat pääsevänsä aina vain uudestaan!


Motivire POLKU on Motiviren asiantuntijoiden kehittämä valtavan laaja hyvinvointiosaamista edistävä ja henkilökohtaisesti räätälöitävä verkkovalmennuskokonaisuus.


Motivire POLKU on Motiviren asiantuntijoiden kehittämä valtavan laaja hyvinvointiosaamista edistävä ja henkilökohtaisesti räätälöitävä verkkovalmennuskokonaisuus.

Motiviren sähköinen valmennusalusta, joka toimii selaimella ja sovelluksessa. Valmennusalustalta löytyy asiakkaan henkilökohtainen aikajana, jonne asiakas saa henkilökohtaisiin tavoitteisiinsa liittyviä vinkkejä ja työkaluja. Done to Done -valmennusalusta mahdollistaa Motiviren monipuolisten hybridivalmennusten toteuttamisen.


Motiviren sähköinen valmennusalusta, joka toimii selaimella ja sovelluksessa. Valmennusalustalta löytyy asiakkaan henkilökohtainen aikajana, jonne asiakas saa henkilökohtaisiin tavoitteisiinsa liittyviä vinkkejä ja työkaluja.

Done to Done -valmennusalusta mahdollistaa Motiviren monipuolisten hybridivalmennusten toteuttamisen.

Motivire-palveluissa kartoitetaan monipuolisesti henkilöstön hyvinvointiosaamisen tilaa. Esimerkkinä Motiviren Voimavarakartoitukset.Motiviren kartoitusten tavoitteena on saada asiakas oivaltamaan asioita hyvinvointinsa tilasta ja samalla tarjota koontina johdolle tietoa henkilöstön hyvinvoinnin haasteista ja muutostarpeista.


Motivire-palveluissa kartoitetaan monipuolisesti henkilöstön hyvinvointiosaamisen tilaa. Esimerkkinä Motiviren Voimavarakartoitukset.

Motiviren kartoitusten tavoitteena on saada asiakas oivaltamaan asioita hyvinvointinsa tilasta ja samalla tarjota koontina johdolle tietoa henkilöstön hyvinvoinnin haasteista ja muutostarpeista.


Henkilöstötuottavuusindeksi muodostuu työntekijän omasta arviosta hänen osaamisestaan, työkyvystään ja motivaatiostaan.Analyysin avulla osoitamme hyvinvoinnin taloudellisen arvon teidän organisaatiossanne, ja autamme päätöksen teossa kohti sen lisäystä.


Henkilöstötuottavuusindeksi muodostuu työntekijän omasta arviosta hänen osaamisestaan, työkyvystään ja motivaatiostaan.

Analyysin avulla osoitamme hyvinvoinnin taloudellisen arvon teidän organisaatiossanne, ja autamme päätöksen teossa kohti sen lisäystä.

Valmentajatapaamiset Motiviren ammattivalmentajien kanssa voidaan toteuttaa kasvotusten tai etäyhteyksien välityksellä. Motiviren valmentajatapaamiset tehdään yli 70 000 valmentajatapaamisen kokemuksella.


Valmentajatapaamiset Motiviren ammattivalmentajien kanssa voidaan toteuttaa kasvotusten tai etäyhteyksien välityksellä.

Motiviren valmentajatapaamiset tehdään yli 70 000 valmentajatapaamisen kokemuksella.

Motivire-palveluihin suunnitellaan asiakkaan tarpeisiin perustuvat sopivat luento- tai koulutuskokonaisuudet. Kestot voivat vaihdella kokonaisesta koulutuspäivästä yksittäisiin luento-osuuksiin.


Motivire-palveluihin suunnitellaan asiakkaan tarpeisiin perustuvat sopivat luento- tai koulutuskokonaisuudet.

Kestot voivat vaihdella kokonaisesta koulutuspäivästä yksittäisiin luento-osuuksiin.


Motiviren työkalupakkiin kuuluu lukematon määrä asiakkaiden tarpeisiin perustuvia kuntomittauksia ja -kartoituksia. Mittauksiin kuuluvuat esimerkiksi verenpaineenmittaus, liikkeenhallintatestit ja kotona toteutettavat kotikuntotestit.


Motiviren työkalupakkiin kuuluu lukematon määrä asiakkaiden tarpeisiin perustuvia kuntomittauksia ja -kartoituksia.

Mittauksiin kuuluvuat esimerkiksi verenpaineenmittaus, liikkeenhallintatestit ja kotona toteutettavat kotikuntotestit.