Kuljettajien ammattipätevyyskoulutus


Motivire toimii kuljettajakoulutuskeskuksena ja järjestämme kuljettajien direktiivikoulutuksia kuljettajien hyvinvointi -teemalla. Järjestämme koulutuksia lähi- tai etätoteutuksina ja voimme järjestää koulutuksen teidän työyhteisönne tiloissa!
​​​​​​​

"Erilainen ammattikuljettajien ammattipätevyyspäivä. Sitä luvattiin ja sitä se oli! Kiitos Motiviren pirteiden ja asiansa osaavien valmentajien, valmennus onnistui hienosti myös verkkoympäristössä."

TEIJA AURAMAA

Koulutuspäällikkö, Kuljetusliike Y. Auramaa OyAmmattikuljettajan hyvinvointivalmennus


  • Kuljettajan hyvinvoinnin perusteita

  • Matalan kynnyksen kuntomittauksia

  • Hyvinvoinnin nykytilan arviointia

  • Arjen haasteiden pohtimista

  • Ryhmätöitä rennosti keskustellen

  • Pohtimista ja oivalluttamista

  • Oman hyvinvoinnin suunnitelman rakentamista

  • Ei syyllistämistä vaan hieman parempiin valintoihin kannustamista!

​​​​​​​


Koulutukseen osallistuneiden kuljettajien kommentteja:


"Innostavia ja havainnoillistavia esimerkkejä todellisesta elämästä."

"Ensimmäinen direktiivikoulutus, jossa kukaan ei nukkunut!"

"Paras direktiivi päivä ikinä, tämä päivä oli minua varten."Motiviren ammattipätevyyspäivä pitää sisällään seitsemän 45 minuutin oppituntia. Koulutuspäivä voidaan räätälöidä yrityksen tarpeiden mukaan esimerkiksi niin, että päivään sisällytetään yrityksen sisäistä asiaa tai niin, että koulutus jaetaan kahdelle päivälle.

Koulutukseen kuuluu työvihko, jota jokainen kuljettaja pääsee täyttämään päivän aikana ja vihko jää kuljettajalle myöhempää tarkastelua varten.

Matalan kynnyksen kuntomittaukset voivat pitää sisällään esimerkiksi:"Kuljettajiemme hyvinvointi on meille sydämen asia. Motiviren valmennus tarjosi oivallisia työkaluja huolehtia omasta hyvinvoinnista niin kotona, kuin töissä. Joukkueemme suorituskyky vahvistui entisestään tämän koulutuksen myötä. Kiitos!"

TEIJA AURAMAA

Koulutuspäällikkö, Kuljetusliike Y. Auramaa OyHeräsikö kiinnostus? Ota yhteyttä alla olevan lomakkeen kautta ja keskustellaan lisää: