Motivire TULE
Noin 1.7 miljoonalla suomalaisella on jokin tuki- ja liikuntaelinongelma. Motivire on kehittänyt tähän ongelmaan valmennuksellisen asiakkaita innostavan ratkaisun:

MOTIVIRE TULE


Motivire TULE on liikkuvuus- ja liikkeenhallintatestikokonaisuus, jossa tavoitteena on saada mahdollisimman mukavalla ja oivalluttavalla tavalla mahdolliset haasteet selville ja tarjota näihin korjaavaksi työkaluksi mahdollisimman helppo ja arkeen mahtuva malli.


"Ymmärrän nyt, kuinka vähän minulla oli tuki- ja liikuntaelinvaivoista ymmärrystä."

asiakas


Vuoden 2019 jälkeen tehdyn yli 2500:n TULE-mittauksen perusteella valmentajamme ovat huomanneet, että osaaminen ja ymmärrys tuki- ja liikuntaelinhaasteiden merkityksestä kokonaisterveydelle on vaatimaton. TULE-mittaukset ovat lisänneet merkittävästi ihmisten ymmärrystä aiheesta.


MOTIVIRE TULE PÄHKINÄNKUORESSA

  • Motivire TULE on valmennuksen työkalu, jonka tehtävänä on oivalluttaa asiakas ottamaan liikehallinnan matalan kynnyksen harjoitteet osaksi lähes päivittäistä arkea
  • Mittauksen tavoitteena on olla myös ennaltaehkäisevä työkalu, eikä tarkoitus ole vain korjata ja helpottaa olemassa olevia vaivoja
  • Testin avulla havainnoidaan henkilön perusliikkumista
  • Testiliikkeet vaativat samanaikaisesti lihasvoimaa, venyvyyttä, nivelten liikkuvuutta, tasapainoa ja koordinaatiota
  • Testi määrittelee selkeimmät liikkumisen ja liikkeenhallinnan puutteet, rajoitukset sekä epäsymmetriat
  • Selvitetään, missä liikemallissa ja kehonosassa haasteista esiintyy
  • TULE-mittaukset sopivat kaikille!

Liikkeet ovat syväkyykky, olkapään liikkuvuus, suoran jalan nosto sekä keskivartalon hallinta.

TULE-testi kestää noin 30 minuuttia ja sen perusteella tehdään matalan kynnyksen toimenpidesuunnitelma liikkuvuuden vahvistamiseksi. Toimenpidesuunnitelmat ovat ajatuksella 50 sekuntia vahvistavaa liikettä ja 50 sekuntia venyttävää liikettä päivässä.

Motivire TULE perustuu yli 20 vuotta sitten kehitettyyn, paljon tutkittuun ja käytettyyn FMS (Functional Movement Screen) -testiin.


Motivire TULE-testin liikkeet ovat: syväkyykky, olkapään liikkuvuus, suoran jalan nosto sekä keskivartalon hallinta.


Tee TULE-testi Motiviren fyssarin Reetan opastuksella. Paljonko saat pisteitä?