Motivire POLKU


POLKU PAREMPAAN HYVINVOINTIIN

Motivire POLKU motivoi ja tukee hyvinvointiin kuuluvalla muutosmatkalla. Se on kokonaisvaltaisen hyvinvointiosaamisen kehittämisen tie, joka vie kohti parempia valintoja. POLKU tuo energiaa ihmisille ja menestystä työyhteisölle.


Motivire POLKU on Motiviren asiantuntijoiden kehittämä laaja hyvinvointiosaamista edistävä valmennuskokonaisuus. POLKU on vastaus, kun haetaan yksilöllistä valmennusta, yksilöllisiin tarpeisiin. Valmennuskokonaisuus rakentuu neljästä tärkeimmästä hyvinvoinnin osa-alueesta; ravinto, palautuminen, liikunta ja TULE eli tuki- ja liikuntaelimistö. Nämä neljä hyvinvoinnin osa-aluetta jakaantuu kahteentoista eri aiheiseen hyvinvoinnin polkuun, joiden suuntaviivat ovat piirtyneet tuhansien asiakaskohtaamisten kautta.

POLKU pysäyttää ja paljastaa pohtimaan säännöllisesti omaa hyvinvointia, onnistumisen kaavan periaatteiden mukaan. Olit sitten hyvinvointiosaamisen noviisi tai ekspertti, niin POLKU on sinulle loistava mahdollisuus tarkastella omaa hyvinvoinnin tilaa ja kehittää omaa hyvinvointiosaamista. Ammattilaisten viitoittama tie, POLKU vie työyhteisöänne kohti energisempää ja tehokkaampaa tulevaisuutta.


Motivire POLUT:


RAVINTO

1. Ateriarytmi

2. Aamiainen

3. Ruoan monipuolisuus ja laatu

4. Kasvikset

LIIKUNTA

5. Lempeästi liikkeelle

6. Kohti monipuolista liikkumista

7. Haasta itseäsi ja kehitä kuntoasi

8. Lisää liikettä arkeen

PALAUTUMINEN

9. Uni

10. Palautuminen työaikana

11. Palautuminen vapaa-aikana

TULE

Kokonaisuus sisältää yhteensä kuusi polkua tuki- ja liikuntaelimistön terveyden edistämiseksi


Koska paraskaan suunnistaja ei selviä ilman karttaa tai laadukasta opastusta, niin POLUlle lähteminen ja suunnan pitäminen tehdään yhdessä Motiviren ammattilaisten kanssa. Oman hyvinvoinnin tavoitteen huolellinen suunnittelu ja POLUn valitseminen yhdessä hyvinvointivalmentajan kanssa varmistavat, että hyvinvointia tukevat valinnat menevät oikeaan suuntaan. Valmistautuminen ja matkan suunnittelu yhdessä ammattilaisen kanssa on POLUn tärkein kohta.


Motivire palvelussa ihminen opastetaan hyvinvointiosaamisen kehittämisen POLUlle, joka on hänen sen hetkisen hyvinvoinnin kannaltaan tärkein, ja myös realistinen saavuttaa. POLUn määrittämisessä käytetään hyvinvointivalmentajan ohella apuna esimerkiksi kattavaa hyvinvointikartoitusta. Itse POLKUihin sisältyy myös erilaisia mittareita ja muutoksessa tukevia työkaluja, kuten InBody tai Firstbeat-mittaus. Ihminen voi kulkea palvelun aikana useammankin POLUn riippuen palvelun kestosta ja valittujen tavoitteiden juurtumisesta. ”Kuljettu matka on vähintään yhtä tärkeä kuin päämäärä!”


Ota yhteyttä, niin kerromme lisää!