Liikevinkit- Osa 3


Tervetuloa tällä erää viimeisten liikevinkkien pariin!

Vaikka kyseessä ovatkin viimeiset liikevideot, ei harjoittelua kannata lopettaa, kun olet juuri päässyt vauhtiin. Olet saanut näistä vinkeistä paljon hyviä liikkeitä omaan liikepankkiisi, joilla ylläpitää ja edistää oman kropan toimintakykyä. Keho pysyy parhaiten kunnossa säännöllisellä harjoittelulla ja kehonhuollolla. Kannustammekin sinua ottamaan haasteen vastaan ja ylläpitämään kehonhuoltoa osana arkeasi. Jo pienillä teoilla ja panostuksella voi olla suuri vaikutus.


Haaste! Tehtyäsi näitä harjoitteita kolme viikkoa, on hyvä tehdä myös alussa tekemäsi testi, jotta voit seurata omaa kehitystäsi:​​​​​​​ https://motivire.fi/lankkutesti/


Sinulle valitut liikkeet:

Toteutustapa näissä liikkeissä on samanalainen kuin aiemmin. Valitse näistä taas itsellesi kaksi tai kolme, joita teet kerran päivässä 50 sekunnin ajan kerrallaan. Vaihtele liikkeitä päivittäin tai viikottain.


Lankku

  • Asetu niin että paino on varpaiden ja käsien varassa, tarkista että olkapäät ovat kyynärpäiden päällä. Vedä vatsaa kohti rankaa, pidä lantiosi ylhäällä, vartalo muodostaa suoran linjan.

Lantionnosto

  • Asetu selin makuulle polvet koukussa ja jalkapohjat etäällä, nosta lantio ylös maasta ja laske alas, pakaroita aktivoiden. Tehosta liikettä viemällä jalkoja kauemmas keskivartalosta.

Vino vatsarutistus

  • Asetu selinmakuulle, laita kämmenet niskan taakse, tuo vuorotellen vastakkaisen käden kyynärpää ja polvi keskelle yhteen. Jännitä liikkeen aikana vahvasti vatsalihaksia.

Hyvää huomenta

  • Seiso ryhdikkäästi jalat hartioiden leveydellä, pidä vartalon linja suorana ja tiukkana jännittäen keskivartalon lihaksia, koukista hieman polvia ja ylävartaloa lantiosta eteenpäin, kunnes tunnet venytyksen reiden takaosassa tai selkäsi on lähes vaakatasossa. Nouse takaisin alkuasentoon.

Kertauksen vuoksi, löydät tästä vielä linkit edellisiin liikevinkkeihin:

Osa 1: https://motivire.fi/keskivartaloaktivoiva/

Osa 2: https://motivire.fi/keskivartaloaktivoiva2/


Hyviä harjoitushetkiä!