Liikevinkit- Osa 3

Tervetuloa tällä erää viimeisten liikevinkkien pariin!

Vaikka kyseessä ovatkin viimeiset liikevideot, ei harjoittelua kannata lopettaa, kun olet juuri päässyt vauhtiin. Olet saanut näistä vinkeistä paljon hyviä liikkeitä omaan liikepankkiisi, joilla ylläpitää ja edistää oman kropan toimintakykyä. Keho pysyy parhaiten kunnossa säännöllisellä harjoittelulla ja kehonhuollolla. Kannustammekin sinua ottamaan haasteen vastaan ja ylläpitämään kehonhuoltoa osana arkeasi. Jo pienillä teoilla ja panostuksella voi olla suuri vaikutus.


Haaste! Tehtyäsi näitä harjoitteita kolme viikkoa, on hyvä tehdä myös alussa tekemäsi testi, jotta voit seurata omaa kehitystäsi: https://motivire.fi/ylavartalotesti/


Sinulle valitut liikkeet:

Toteutustapa näissä liikkeissä on samanalainen kuin aiemmin. Valitse näistä taas itsellesi kaksi tai kolme, joita teet kerran päivässä 50 sekunnin ajan kerrallaan. Vaihtele liikkeitä päivittäin tai viikottain.


Kepinpyöritys

  • Ota kepistä leveä ote. Vie keppi hallitusti selän taakse. Pidä kädet suorina. Kiinnitä huomiota hyvään ryhtiin. Tee liike symmetrisesti, jotta toinen käsi ei mene toisen edellä.

Lankku polvet maassa

  • Asetu lattialle niin, että paino on kyynärvarsien ja polviesi varassa. Tarkista, että olkapääsi ovat kyynärpäiden päällä. Vedä vatsaa kohti rankaa. Pidä lantio ylhäällä niin, että vartalo muodostaa suoran linjan.

Yläselän venytys seisten

  • Vie molemmat kädet eteen. Katse alas ja työnnä yläselkää kaarelle. Pyri työntämään käsiä eteenpäin.

Lapsiasento

  • Asetu kerälle jalkojen päälle. Anna selän rentoutua. Aseta kädet suoraksi eteen, kämmenet ovat lattiassa.

Kertauksen vuoksi, löydät tästä vielä linkit edellisiin liikevinkkeihin:


Osa 1: https://motivire.fi/ylavartalohuoltava1/

Osa 2: https://motivire.fi/ylavartalohuoltava2/


Hyviä harjoitushetkiä!