Työhyvinvointikortti® -koulutukset


Motivire on lisännyt palveluvalikoimaansa Työhyvinvointikortti® -koulutukset, jotka alkavat Porissa syksyllä 2023.

Motivire toimii Työturvallisuuskeskuksen kumppanina ja järjestää Työhyvinvointikortti®-koulutuksia kaikille avoimena tai työpaikkakohtaisesti. Tänä syksynä järjestämme Porissa avoimen lähikoulutuksen Original Sokos Hotel Vaakunan tiloissa. Kouluttajana toimii Motiviren hyvinvointivalmentaja Ilona Lehtonen.Koulutuksessa löydetään vastauksia seuraaviin kysymyksiin:

• Mistä työhyvinvointi rakentuu?

• Mitä voimavaroja ja kehittämistarpeita työpaikalla on?

• Miten johtamisella ja työyhteisön keinoin parannetaan työhyvinvointia?

• Miten hallitaan työkuormitusta sekä tuetaan resilienssiä, terveyttä ja työkykyä?

• Miten osaamista voidaan kehittää ja jakaa?

• Miten vahvistetaan työyhteisön psykologista turvallisuuutta?

• Millanen on toimiva työyhteisö?Työhyvinvointikortti®-koulutus sopii esimiehille, HR-henkilöstölle ja kaikille työhyvinvoinnista kiinnostuneille. Tämän koulutuksen keskiössä on työhyvinvointi, mikä tarkoittaa turvallista, terveellistä ja tuottavaa työtä, jota ammattitaitoiset työntekijät ja työyhteisöt tekevät hyvin johdetussa organisaatiossa. Tyytyväinen henkilöstö on työssään motivoitunutta, sitoutunutta sekä toimii tehokkaammin ja luovemmin.


Motiviren järjestämät Työhyvinvointikortti®-koulutukset alkavat aamukahvilla klo 8:00 ja päivän aikana nautitaan koulutuksen hintaan kuuluva maukas Vaakunan lounas sekä iltapäiväkahvit pikkusuolaisen kera. Koulutusosuuden kesto on seitsemän tuntia.


Kouluttaja:

Ilona Lehtonen
Hyvinvointivalmentaja
​​​​​​​TtK, Liikunnanohjaaja (AMK)​​​​​​​

0400 678 639

Ilona on tehokas, positiivinen ja helposti lähestyttävä persoona, jonka intohimona on auttaa asiakkaita voimaan paremmin arjessaan. Vapaa-ajallaan Ilona opiskelee terveyden edistämistä, työhyvinvointia ja ergonomiaa.


Koulutuksen suorittaneet saavat Työhyvinvointikortin®.

​​​​​​​Huomaathan tämän:

Työhyvinvointikortin® saaminen edellyttää läsnäoloa koko päivän ja kertaukseen osallistumista koulutuspäivän päätteeksi. Varaathan mukaasi älypuhelimen tai tietokoneen sähköisen kertauksen tekoa varten. Työhyvinvointikortti®-koulutuksen suorittaneet voivat hakea maksutonta osaamismerkkiä.

Syksyn Työhyvinvointikortti® -koulutukset Porissa

07.12.2023 08:15 - 15:45

Työhyvinvointi auttaa organisaatiota menestymään, pidentää työuria ja vähentää sairaus- ja eläkekuluja. Parhaiten työhyvinvointia edistetään työpaikalla yhteisvoimin. Tule mukaan kehittämään omaa työhyvinvointiosaamistasi!

Ilmoittaudu

Tapahtumapaikka

Original Sokos Hotel Vaakuna
Gallen-Kallelankatu 7 28100, Pori

Työhyvinvointikortti®-koulutuspäivä yritykselle

Järjestämme Työhyvinvointikortti®-koulutuksia myös työpaikkakohtaisesti tarpeen mukaan.
​​​​​​​Ota yhteyttä Tuukkaan, jos haluat kehittää työhyvinvointiasioita yrityksen johtoryhmän tai muun tiimin kesken ja järjestää Työhyvinvointikortti®-koulutuspäivän räätälöitynä juuri teidän yritykselle.


Voit tutustua Työhyvinvointikortti®-koulutukseen myös Työturvallisuuskeskuksen sivuilta tai ladata koulutuksen tietolehden tästä:


TyöhyvinvointikorttiMitä tahansa kysyttävää ilmenee, kysy rohkeasti laittamalla viestiä tai soittamalla meille!