Työhyvinvointikortti® -koulutus 7.12. (PERUTTU)

Ajankohta: Torstai 07.12.2023, klo 8:15 - 15:45
Paikka: Original Sokos Hotel Vaakuna
Osoite: Gallen-Kallelankatu 7 28100, Pori

Motivire on valmentanut yli 12 vuotta työhyvinvointia 250 eri organisaatiossa ympäri Suomen. Kokemuksemme mukaan henkilöstön työhyvinvointia parantamalla ennaltaehkäistään tehokkaasti tulevia työkykyriskejä. Tänä syksynä laajennamme valmennustarjontaamme Työhyvinvointikortti® -koulutuksilla

Työhyvinvointikortti®-koulutus opastaa ja rohkaisee sekä aloittamaan että kehittämään työyhteisön työhyvinvointia edistäviä toimintamalleja.

 

Koulutuksessa löydetään vastauksia

• Mistä työhyvinvointi rakentuu?
• Mitä voimavaroja ja kehittämistarpeita työpaikalla on?
• Miten johtamisella ja työyhteisön keinoin parannetaan työhyvinvointia?
• Miten hallitaan työkuormitusta sekä tuetaan resilienssiä, terveyttä ja työkykyä?
• Miten osaamista voidaan kehittää ja jakaa?
• Miten vahvistetaan työyhteisön psykologista turvallisuuutta?
• Millanen on toimiva työyhteisö? 

Työhyvinvointikortti®-koulutus sopii esimiehille, HR-henkilöstölle ja kaikille työhyvinvoinnista kiinnostuneille. Tämän koulutuksen keskiössä on työhyvinvointi, mikä tarkoittaa turvallista, terveellistä ja tuottavaa työtä, jota ammattitaitoiset työntekijät ja työyhteisöt tekevät hyvin johdetussa organisaatiossa. Tyytyväinen henkilöstö on työssään motivoitunutta, sitoutunutta sekä toimii tehokkaammin ja luovemmin. 

Kouluttajana toimii

Ilona Lehtonen
Hyvinvointivalmentaja
​​​​​​​TtK, Liikunnanohjaaja (AMK)​​​​​​​

0400 678 639

Ilona on tehokas, positiivinen ja helposti lähestyttävä persoona, jonka intohimona on auttaa asiakkaita voimaan paremmin arjessaan. Vapaa-ajallaan Ilona opiskelee terveyden edistämistä, työhyvinvointia ja ergonomiaa. 

 

Lisätiedot:

Työhyvinvointikortti® saaminen edellyttää läsnäoloa koko päivän ja kertaukseen osallistumista koulutuspäivän päätteeksi. Varaathan mukaasi älypuhelimen tai tietokoneen sähköisen kertauksen tekoa varten. Työhyvinvointikortti®-koulutuksen suorittaneet voivat hakea maksutonta osaamismerkkiä

 x {{ error }}

Täytä alla oleva lomake ja paina lähetä-nappia:

Kiitos, lomake on otettu onnistuneesti vastaan!