Työhyvinvoinnin perusta kuntoon.​​​​​​​

Tuotamme vaikuttavia yksilö- ja ryhmävalmennuksia työyhteisöissä ympäri Suomen. Selvitämme laadukkailla kartoituksilla, miten teidän työyhteisössä voidaan ja mihin työhyvinvoinnissa on järkevää panostaa, jotta se olisi yrityksellenne mahdollisimman kannattavaa.

Yli 12 vuotta työhyvinvoinnin valmennusta on opettanut paljon. Kun henkilöstön työhyvinvointi paranee, ennaltaehkäistään tehokkaasti tulevia työkykyriskejä ja terveyshaasteita.
​​​​​​​Me uskomme, että hyvinvoivat ihmiset ovat myös kaikkien menestyvien työyhteisöjen taustalla.
KOKEMUS

Kokemus tuo varmuutta – tiedämme myös mikä ei toimi. Tunnemme asiakaskentän, luomme turvallisuutta. Meidän valmennuksiin on osallistunut yli 35 000 työntekijää yli 250 organisaatiosta.

MONIPUOLISUUS

Ei ole vain yhtä tapaa voida hyvin, eikä vain yhtä tapaa lisätä työhyvinvointia. Meiltä saat kustannustehokkaat ja monipuoliset valmennukset, tarvittaessa hybridinä. Tarjoamme annetulla budjetilla parasta.

YKSILÖLLISYYS

Varmistamme yksilön hyvinvointiosaamisella, että työyhteisön työkyky paranee. Energiset työntekijät takaavat menestyvät työyhteisöt. Osallistamme koko organisaation ja pystymme palvelemaan myös isoja asiakkaita, siellä missä meitä tarvitaan.


Asiakkaamme haluavat suositella meitä


Kysymme asiakkailtamme suositteluhalukkuutta eli NPS (Net Promoter Score), jotta pystymme jatkuvasti kehittämään toimintaa.


Mekin valitsimme Motiviren