Tuottavan ja kestävän työelämän aamu 2.11.2021


Tuottavuus ja työhyvinvointi ovat nykytiedon valossa läheisessä suhteessa toisiinsa. Parhaat ymmärtävät tämän, toimivat pitkäjänteisesti tiedon ohjaamina organisaatioissaan ja auttavat ottamaan ratkaisevaa irtiottoa kilpailijoihinsa nähden.

Motivire tuottaa vaikuttavia palveluita, joissa hyödynnetään alan ehdotonta kärkiosaamista. Aamu tarjoaa sinulle mahdollisuuden löytää kehitysmahdollisuuksia palveluntarjoajien osakokonaisuuksista ja kuulla Motiviren kokonaisvaltaisesta valmennusmallista. Se yhdistää Ossi Auran uraauurtavan tutkimustyön hedelmiä, Firstbeatin maailmanluokan teknologiaa sekä käyttäytymistieteelliseen tutkimukseen pohjaavaa työelämän hyvinvointivalmennusta, yli 250 organisaation kokemuksella. Voidaan sanoa suomalaisen työelämän valmentamisen parhaiden osaajien olevan koolla, Sinua ja organisaatiotasi varten.

Markus Hytti, Motivire Oy


Henkilöstötuottavuus mittarina​​​​​​​

Tiedämme satojen työyhteisöjen kokemuksella hyvinvoinnin lisäävän tuottavuutta.

Ossi Aura on henkilöstötuottavuuden tutkija ja kehittäjä. Hän on tutkinut johtamisen yhteyksiä henkilöstötuottavuuteen vuodesta 2009. Suomalaiset tutkimukset osoittavat johtamisen ketjun jokaisen askelman tuottavan kestävää tulosta. Ossi kertoo omassa puheenvuorossaan tämän ketjun sekä tutkimustyön myötä rakentuneen henkilöstötuottavuusindeksin yhteydestä yrityksen tulokseen.

Henkilöstötuottavuusindeksi on työhyvinvoinnin synonyymi. Mitä tämä todella tarkoittaa? Siitä lisää aamussamme.


Ossi Aura


"Uusi täsmällinen tieto henkilöstötuottavuudesta auttaa johdon työtä kehittämispanostusten kohdentamisessa. Tällöin ollaan kannattavuuden kasvun ytimessä - ihmisten potentiaalin tunnistamisessa ja kehittämisessä."

Ossi Aura

PhD, Johtamisen ja henkilöstötuottavuuden tutkija


Firstbeat Technologies

Firstbeat Technologies Oy:n kehityspäällikkö Janne Hautala auttaa Firstbeatin kumppaneita rakentamaan vaikuttavia datalähtöisiä työkykyjohtamisen ohjelmia. Väitöskirjatutkijana hän tutkii teknologiapohjaisen työhyvinvointi-interventio-ohjelman vaikuttavuutta hyvinvointiin, tuottavuuteen ja poissaoloihin.

Firstbeat tukee menestyksekkäästi niin huippu-urheilijoita kuin työhyvinvoinnin kehittämistä. Yli 20 vuoden tutkimus- ja innovaatiotyöhön pohjautuvat edistykselliset ratkaisut edistävät ihmisten sekä yrityksien hyvinvointia ja suorituskykyä maailmanlaajuisesti.

Janne Hautala


​​​​​​​Aamun aikataulu, kesto 90min


8:20 - 8:30 Tervetuloa ja tekniikan testaus

8:30 - 9:00 Henkilöstötuottavuus mittarina

Henkilöstötuottavuuden tutkija ja kehittäjä, PhD Ossi Aura. Työhyvinvoinnin taloudellinen arvo ja henkilöstötuottavuus mittarina, tuottava työelämä johtamisen ja henkilöstön näkökulmasta.

9:00 - 09.30 Firstbeat Technologies Oy

Terveys- ja hyvinvointiteknologian hyödyntäminen työkykyjohtamisessa ja ylikuormituksen ennaltaehkäisyssä.

09:00 - 10.00 Motivire Oy

Muutos tapahtuu ihmisissä ja valmennuksellista vaikuttamista tarvitaan. Kuinka yhdistetään uusin tieto, teknologia ja valmennuksellinen vaikuttaminen kokonaisuudeksi, jossa lähes jokainen haluaa olla mukana?


Ilmoittautuminen Tuottavan ja kestävän työelämän aamuun 2.11.2021:


Kiitos huomiostasi! Mikäli ilmoittauduit, niin tulet saamaan Teams-kutsun aamuun ennen tapahtumaa.

Jos tapahtumaan liittyen herää kysyttävää, voit ottaa yhteyttä Motiviren Markus Hyttiin (markus.hytti@motivire.fi).

Hyvää syksyn jatkoa!