Kestävän työelämän aamu 13.1.2022


”Kun on hyvässä kunnossa, niin nauttii työnteosta”
Parhaat osaajat halutaan pitää talossa ja suorituskykyisinä. Työnantajan pitää tarjota muitakin palveluita kuin palkanmaksu. On olemassa erittäin vahvat perusteet sille, että henkilöstön suorituskyvystä täytyy pitää systemaattisesti kiinni. Toisaalta henkilöstö osaa odottaakin nykyaikaisia palveluita hyvinvoinnin ylläpitoon ja kehittämiseen. Aikamme osoittaa, että muutokset ympärillämme eivät ole poistumaan päin. Hyvinvoiva ja pystyvä ihminen osaa ottaa ne vastaan, tavalla, joka ei ole vain selviytymistä päivästä toiseen, vaan pikemminkin alun lauseen kuvastamaa.

Markus Hytti, Motivire Oy


Firstbeat Technologies

Firstbeat Technologies Oy:n kehityspäällikkö Janne Hautala auttaa Firstbeatin kumppaneita rakentamaan vaikuttavia datalähtöisiä työkykyjohtamisen ohjelmia. Väitöskirjatutkijana hän tutkii teknologiapohjaisen työhyvinvointi-interventio-ohjelman vaikuttavuutta hyvinvointiin, tuottavuuteen ja poissaoloihin.

Firstbeat tukee menestyksekkäästi niin huippu-urheilijoita kuin työhyvinvoinnin kehittämistä. Yli 20 vuoden tutkimus- ja innovaatiotyöhön pohjautuvat edistykselliset ratkaisut edistävät ihmisten sekä yrityksien hyvinvointia ja suorituskykyä maailmanlaajuisesti.

Janne Hautala


​​​​​​​Aamun aikataulu, kesto 60min


8:20 - 8:30 Tervetuloa ja tekniikan testaus

8:30 - 09:00 Firstbeat Technologies Oy, Janne Hautala

Terveys- ja hyvinvointiteknologian hyödyntäminen työkykyjohtamisessa ja ylikuormituksen ennaltaehkäisyssä.

09:00 - 09:30 Motivire Oy, Markus Hytti

Muutos tapahtuu ihmisissä ja valmennuksellista vaikuttamista tarvitaan. Kuinka yhdistetään uusin tieto, teknologia ja valmennuksellinen vaikuttaminen kokonaisuudeksi, jossa lähes jokainen haluaa olla mukana?


Ilmoittautuminen Kestävän työelämän aamuun 13.1.2022:


Kiitos huomiostasi! Mikäli ilmoittauduit, niin tulet saamaan Teams-kutsun aamuun ennen tapahtumaa.

Jos tapahtumaan liittyen herää kysyttävää, voit ottaa yhteyttä Motiviren Markus Hyttiin (markus.hytti@motivire.fi).