Suomi ylös - valmennus yritykselle

Suomi ylös -valmennuksen voi varata työporukalle, eikä maksimimäärää osallistujille ole, koska toteutamme kannustavan valmennuksen kokonaan etänä Teamsin välityksellä.

Suomi ylös -kyykkyhaaste ja siihen liittyvä monipuolinen hyvinvointivalmennus on kaikille osallistujille ilmainen, mutta olemme vuosien saatossa huomanneet, että onnistumiseen vaaditaan lähes aina suunniteltu pysähtyminen, jotta muutos voi alkaa.

Tarjoamme nyt nopeimmille yrityksille rajatun määrän Suomi ylös -valmennuksia 26.2.-4.3. välisenä aikana. Valmennuksessa varmistamme työyhteisön sitoutumisen ja annamme työkalut haasteessa onnistumiselle.


Suomi ylös -kyykkyhaasteeseen kannustava 40 min valmennus pitää sisällään:

  • Innostavan pysähtymisen oman hyvinvoinnin ääreen
  • Missä kunnossa me suomalaiset olemme, onko syytä olla huolissaan?
  • Missä kunnossa minä olen?
  • Mistä Suomi ylös -haasteessa on kyse, miksi kannattaa osallistua?
  • Miksi haastamme koko Suomen mukaan?


Varaa valmennus työyhteisöllesi heti, jotta saat parhaan hyödyn alkavasta veloituksettomasta Suomi ylös -kyykkyhaasteesta ja 31 päivän hyvinvointiohjelmasta.

Hinta 395€ (alv.0%)

Valmentaja Tuukka Nieminen esittelee Suomi ylös -valmennuksen sisällön tiiviisti.

Voit myös laittaa viestiä suoraan Tuukalle tai soittaa 040-7220033.Suomi ylös -kyykkyhaaste on kokonaisvaltainen 31 päivän hyvinvoinnin ohjelma kaikille suomalaisille

Viime aikoina olemme nähneet huolestuttavia merkkejä suomalaisten työ- ja toimintakyvyn heikkenemisestä. Näin ei voi jatkua, vaan nyt on aika nostaa suomalaisten toimintakyky ylös.

Suomi ylös -kyykkyhaasteen aikana keskitymme hyvinvoinnin peruspilareihin. Tavoitteemme on auttaa sinua oivaltamaan omat voimavarasi ja oppia, kuinka voit tukea ja parantaa niitä.

Tämän vuoden maaliskuu on omistettu sinun ja suomalaisten työyhteisöjen hyvinvoinnille ja toimintakyvylle.

Tule mukaan Suomi ylös -kyykkyhaasteeseen ja lähde yhteiselle matkalle. Anna oma panoksesi toimintakykyisemmän Suomen puolesta.


Nostetaan yhdessä SUOMI YLÖS!

​​​​​​​

Päivämäärä: 01.03.2024 09:00:00 - 31.03.2024 23:55:00

Sijainti: Missä tahansa pääset kyykkyyn

Ilmoittaudu