Suomi ylös - kyykkyhaaste

Suomi ylös -kyykkyhaaste on vastine toimintakykyisemmän Suomen liikuttamiseksi. Innostamme koko Suomen liikkeelle ja löytämään kadonneet voimavarat sekä toimintakyvyn.

Viime aikoina olemme nähneet huolestuttavia merkkejä suomalaisten työ- ja toimintakyvyn heikkenemisestä. Näin ei voi jatkua, vaan nyt on aika nostaa suomalaisten toimintakyky ylös.

Tämä ei ole vain yksilöllinen haaste, vaan tarvitsemme näihin kehitystalkoisiin jokaisen suomalaisen. "Suomi ylös" -kyykkyhaasteessa keskitymme herättämään keskustelua, lisäämme tietoisuutta ja tarjoamme konkreettisia työkaluja suomalaisten hyvinvoinnin ja toimintakyvyn parantamiseksi.

Voimavarat vähissä?

Me kaikki tiedämme sen tunteen, kun jaksaminen ja fiilis ovat nollassa. Motivaatio vähän hukassa, ja yleinen terveystilanne ei ole parhaimmillaan.

Siinä on ehkä yksinkertaisin mittari sille, että voimavarat todellakin ovat vähissä – no mitä ne voimavarat siis oikein ovat?

Voimavarat ovat niitä elementtejä elämässämme, jotka antavat meille energiaa, motivaatiota ja kykyä selviytyä arjen haasteista. Ne ovat perusta kokonaisvaltaiselle hyvinvoinnillemme.


Tärkeimpiä voimavaroja ovat:​​​​​​​

- Motivaatio: Halu ja tahto tehdä muutoksia elämässämme.

- Sosiaalinen tuki: Ystävät ja tuttavat, jotka kannustavat ja tukevat meitä.

- Terveys ja toimintakyky: Kykymme toimia päivittäisessä elämässä ja työssä ilman suurempia rajoitteita.

- Liikunta ja ravitsemus: Kehomme huolto ja polttoaineet, jotka antavat meille energiaa ja edistävät palautumista.

- Unen laatu ja stressinhallinta: Kykymme palautua päivän rasituksista ja valmistautua seuraavaan.

Suomi ylös -kyykkyhaaste on kokonaisvaltainen voimavarojen työkalupakki

Suomi ylös -kyykkyhaasteen aikana keskitymme hyvinvoinnin peruspilareihin. Tavoitteemme on auttaa sinua oivaltamaan omat voimavarasi ja oppia, kuinka voit tukea ja parantaa niitä.

On aika kohdata hellä totuus: jos emme pidä huolta itsestämme, kukaan muukaan ei sitä tee.

Tämän vuoden maaliskuu on omistettu suomalaisten, myös sinun, hyvinvoinnille ja toimintakyvylle. Tule mukaan Suomi ylös -kyykkyhaasteeseen ja lähde yhteiselle matkalle. Anna oma panoksesi toimintakykyisemmän Suomen puolesta - nostetaan yhdessä SUOMI YLÖS!

Nappaa tästä vinkit voimavarojen nostamiseksi

- Aktivoi itsesi: Aloita pienin askelin. Suomi ylös -kyykkyhaaste on mainio tapa saada suunnitelmallista liikettä arkeesi.

- Syö hyvin: Ravitse kehoasi oikein. Muista, että jokainen ateriasi vaikuttaa suoraan jaksamiseesi.

- Lepää ja palaudu: Laadukas uni ja stressin hallinta ovat avainasemassa. Muista myös päivittäiset lepohetket.


Liity Suomi ylös -kyykkyhaasteeseen – tehdään ryhtiliike yhdessä!Päivämäärä: 01.03.2024 09:00:00 - 31.03.2024 23:55:00

Sijainti: Missä tahansa pääset kyykkyyn

Ilmoittaudu

Tuukka Nieminen

Toimitusjohtaja, perustaja

Tuukka on Motivire Oy:n perustaja, toimitusjohtaja, hyvinvointivalmentaja. Hän on Motiviren tarinankertoja, jonka salkusta löytyy innostava esimerkki elävästä elämästä tilanteeseen kuin tilanteeseen.