Motiviren hyvinvointivalmentajaksi?Hyvinvointivalmentaja


Hyvä hyvinvoinnin ammattilainen kiinnostaako sinua monipuolinen valmennustyö kasvavassa hyvinvointiosaamista ja työterveyttä edistävässä valmennustalossa.

Toimintamme kasvaessa haemme yhtä tai useampaa hyvinvointivalmentajaa vakituiseen työsuhteeseen Poriin.Motivire on porilainen työhyvinvointipalveluiden tuottaja, joka on jo yli 10 vuoden ajan kehittänyt hyvinvointiosaamista ja parantanut työhyvinvointia kotimaisissa kansainvälisesti toimivissa eri toimialojen yrityksissä. Meillä työskentelee joukko hyvinvointivalmennuksen ammattilaisia, jotka päivittäisessä työssään ohjaavat ja valmentavat työikäisiä henkilöitä tarveperusteisesti mm. ravitsemukseen, palautumiseen, liikkumiseen sekä tuki- ja liikuntaelinterveyteen liittyvissä asioissa. Valmentajamme yhdistävät työssään edistyksellistä teknologiaa kuten Firstbeat- ja InBody-mittauksia sekä valmennuksen tukena käytettäviä tuotteistettuja valmennuskokonaisuuksia, kartoituksia ja muita työkaluja. Valmennukset toteutetaan joko asiakkaan toimitiloissa tai etäyhteyksin hyödyntäen mm. Motiviren omaa studiota.

Odotamme hakijalta fysioterapeutin, sairaanhoiotajan, terveydenhoitajan, liikunan Amk tai vastaavan koulutuksen ja vahvan hyvinvointialan osaamisen lisäksi esiintymisvalmiuksia ja energistä asiakaspalveluhenkeä. Haluat jatkuvasti oppia uutta ja olla mukana kehittämässä asiakasyritystemme henkilöstön hyvinvointia, osaamista ja tuottavuutta. Odotamme hakijalta fysioterapeutin koulutuksen ja vahvan hyvinvointialan osaamisen lisäksi esiintymisvalmiuksia ja energistä asiakaspalveluhenkeä.

Muutamme kesällä uusiin toimitiloihin ja samalla kehitämme entisestään Motiviren etä- ja studiotyöskentely mahdollisuuksia ja valmiuksia.

Haluat jatkuvasti oppia uutta ja olla mukana kehittämässä asiakasyritystemme henkilöstön hyvinvointia, osaamista ja tuottavuutta. Työssä tarvitset suomen lisäksi myös englannin kielen taitoa.

Tarjoamme innostavan ja nuorekkaan työyhteisön sekä kattavan ja käytännönläheisen perehdytyksen hyvinvointivalmentajan työhön. Meillä pääset mukaan kehittämään uudenlaista työhyvinvoinnin toimintamallia ja -kulttuuria. Meidän lupauksemme on: Energisiä ihmisiä, menestyviä työyhteisöjä.

Työt alkavat syyskuun alussa tai tarpeen mukaan. Työpaikka sijaitsee Porissa, mutta työhön kuuluu matkustamista kotimaassa.
​​​​​​​Jos kiinnostuit työtehtävistä lähetä vapaamuotoinen hakemus (voi olla myös videomuodossa) ja CV osoitteeseen tuukka.nieminen@motivire.fi ja laita viestin otsikoksi “Työhakemus”.
Lisätietoja työtehtävistä ja mahdollisuudesta voit kysellä puhelimitse Tuukka Niemiseltä 040 722 00 33

Hyvinvoinnin ammattilainen, hae mukaan tiimiimme!