Palvelut


LUPAUKSEMME ON: ENERGISIÄ IHMISIÄ, MENESTYVIÄ TYÖYHTEISÖJÄ

Motivire on hyvinvointiosaamisen ja työkyvyn kehittämisen sekä ylläpitämisen asiantuntija.​​​​​​​Tarkoin suunniteltu lähestymistapa, isojenkin yritysten arkeen sopiva valmennusprosessi, innostavat ammattitaitoiset valmentajat ja verkossa toimiva valmennusalusta ovat tekijöitä, joilla onnistumisia tehdään.

"Työhyvinvointiin ennaltaehkäisevästi sijoitettu euro palautuu takaisin jopa kuusinkertaisena."​​​​​​​

Osallistava valmennus tuodaan Motiviren prosessien avulla asiakkaiden lähelle, sinne missä työtä tehdään. Palvelu suunnitellaan asiakasyritysten kiireiseen arkeen sopivaksi ja vaikuttavaksi kokonaisuudeksi. Motivire palvelee erityisesti suuria ja keskisuuria organisaatioita, jotka haluavat viedä henkilöstönsä työhyvinvoinnin ja työkyvyn uudelle tasolle.


Elämäntapamuutoksilla onnistumisiin

Lähes jokainen onnistuu omalla tavallaan

Tavoitteenamme on asiakkaan arjen jaksamisen lisääminen suunnitelmallisen ja oikean kokoisen omaan arkeen sopivan elämäntapamuutoksen avulla. Yleisimmin muutokset ovat näkyneet esim. arkiliikunnan lisääntymisenä, ravitsemuksessa ateriarytmityksen ja ravinnon laadun parantumisena, sekä unen määrän ja laadun lisääntymisenä.

Tutustu vaikuttaviin valmennuksiin


Kuuden kuukauden valmennuksen jälkeen valmennettavat ovat kertoneet tehneensä positiivisia tapamuutoksia seuraavasti

(tapamuutoksia keskimäärin 5,3 kpl / hlö = yli 90 % onnistuu jossakin tavoitteessa):
​​​​​​​

Liikuntatottumuksissa

Levossa ja palautumisessa

Ravitsemustottumuksissa


Mittauksilla raamit lähtötilanteille ja tavoitteille

Oman kunnon mittaaminen turvallisesti ja vaivattomasti antaa jokaiselle mahdollisuuden pohtia lähtötilannettaan valmentajien avustamana.

Motivire-valmennuksessa on käytössä InBody-kehonkoostumusmittari ja Firstbeat Hyvinvoinitianalyysi. Tulosten seuraaminen on kiinnostavaa koko työyhteisön tasolla, mutta valmentajille ja asiakkaille ne antavat sen tärkeän pohjan muutoksille ja ymmärrystä muutosten vaikutuksista.

Motivire + Firstbeat – Yhdessä vaikuttavampaa valmennusta

Laadukas valmennus osana Firstbeatin Hyvinvoinianalyysiä on erinomainen työkalu oman arjen ymmärtämiseen.

Mikä on stressin ja palautumisen suhde? Nukutko riittävästi ja onko unesi palauttavaa? Yli 97 % valmennettavista on kokenut saaneensa näin konkreettista hyötyä hyvinvointinsa edistämiseen​​​​​​​