Ammattikuljettajien, eli teidän hyvinvointi aiheena opinnäytetyössäTaustaa

Hyvä ammattikuljettaja, olet ollut mukana teille ja kollegoillesi suunnatussa kahdeksan viikoa kestävässä PODGAR (Podcast + Garmin) -hyvinvointivalmennuksessa. Valmennuskokonaisuus on ollut ainutlaatuinen ja ehkä malliaan ensimmäinen niin Suomessa kuin ehkä maailmallakin. Olemme saaneet toteuttaa kokonaisuutta noin 25 hengen ryhmällä, joten kiitos teille kaikkille mukaan lähtemisestä ja kiitos työnantajalle Urbaserille rohkeudesta lähteä täysin uudenlaiseen hankkeeseen mukaan.

Teidän kuljettajien kokemusen pohjalta voimme kehittää tekemistämme ja auttaa tulevaisuudessakin kuljettajia vastaavilla hankkeilla. Jotta teidän kokemukset ja ajatukset saadaan vieläkin laadukkaammin kokoon, olemme saaneet matkaamme mukaan opinnäytetyöntekijät Katin ja Katrin. He ovatkin vielä teihin yhteydessä tulevien viikkojen sisällä mm. kartoituksella ja muutamalla kysymyksellä. Meiltä motivireeltä teille vielä lämmin pyyntö, eli antakaa heille vielä hetki ajastanne.


Katin ja Katrin terveiset

Olemme Hyvinvointiteknologian koulutusohjelman (YAMK) opiskelijoita Tampereen ammattikorkeakoulusta.

Katri on 38-vuotias bioanalyytikko Tampereelta (nääs) ja Kati on 43-vuotias fysioterapeutti Porista (sillai kai). Meillä molemmilla on aika hurtti huumori ja sillä viemme kaikkea tässä elämässä eteenpäin liikoja jännittämättä. Teemme tällä hetkellä opinnäytetyötä Motivire Oy:n toimeksiantamana kuljettajien kokemuksista hyvinvointivalmennuksista ja niiden vaikutuksesta uneen ja jaksamiseen.

On ilo päästä juuri tähän projektiin mukaan, koska olemme molemmat tehneet jo yli 10 vuotta töitä tahoillamme nukkumisen ja siihen liittyvien ilmiöiden ja hyvinvoinnin parissa.

Haluamme osaltamme innostaa teitä pitämään parasta mahdollista huolta omasta työkyvystänne ja arjessa jaksamisestanne. Olettehan juuri te niitä, joita ilman Suomi ei pysy puhtaana. Hyvin nukkuva kuski on turvallinen ja taloudellinen valinta myös kuljetusyritykselle.

Tapaamme tämän projektin tiimoilta vielä myöhemmin. Turvallisia kilometrejä ja kauniita unia!

Kati ja Katri

Kati ja hänen kissanssa Neiti Näpsä

Katri ja hänen kissansa Roope.