Motivire Fiilis+

MOTIVIREN SUOSITUIN VALMENNUSKOKONAISUUS FIILIS+


Henkilökohtainen tuki on nyt tarpeellisempaa kuin koskaan. Fiksumman muutosmatkan sisältävä yli 15 000 työikäisen läpikäymä Motivire Fiilis+ -valmennus on tuotteena parasta mitä koko palvelusektorilta on löydettävissä, tämän osoittaa asiakkaittemme palaute. Digitaalisten työkalujemme luomat polut ammattilaisen tukemana tuovat oppimisen ulottuvillenne.

Vastuullinen työnantaja tukee työntekijöidensä hyvinvointia silloin, kun sitä eniten tarvitaan ja se hetki on nyt. Varmistaaksemme ihmisten suorituskyvyn sekä tuodaksemme tietotaitoa itsestä huolehtimiseen tänä muutosten kyllästämänä aikana, tarvitsemme pitkäkestoisuutta, systematiikkaa sekä henkilökohtaista tukea.


"Motivire-työhyvinvointihanke lisäsi henkilöstömme ja myös työyhteisöjen hyvinvointiosaamista ja on näkynyt meillä positiivisena työntekijäkokemuksena."

HELENA PEKKANEN

Työhyvinvointipäällikkö, Skanska Oy

"Työntekijöidemme hyvinvointi on meille tärkeää, siksi halusimme lähteä mukaan ja tarjota työntekijöillemme Motiviren hyvinvointivalmennuksen."

TUIRE MÄENPÄÄ

Markkinointijohtaja, YH Kodit Oy


PALVELUN SISÄLTÖ

 • Kaikille yhteinen, mutta samalla henkilökohtainen palvelu
 • Voimavarakartoitus x 2
 • InBody-kehonkoostumusmittaus x 3
 • Ryhmävalmennus x 2
 • Henkilökohtainen valmennus x 3
 • Valmennusalustan käyttö, henkilökohtainen
 • Valmennusalustan käyttö, ryhmäperusteinen


Hintaesimerkki: 50 hlö 359€/ hlö + Firstbeat Hyvinvointianalyysi 109€/ hlö


MIKÄ ON FIILIS+ ?

Kymmenen vuotta sitten lähdimme rakentamaan palvelua, johon voisi lähteä työelämän loppusuoraa etenevä, heikon motivaation omaava, useita kertoja muutoksessaan epäonnistunut, ja yhtä lailla hyväkuntoinen. Emme ole toistaiseksi kohdanneet työyhteisöä, jossa palvelullemme ei olisi tarvetta. Yksilöittäin haasteet ja elämäntilanteet vaihtelevat, mutta Motivire Fiilis+ -puolen vuoden kestoisena tiiviinä, mutta maltillisen ajan työaikaa vievänä kokonaisuutena antaa mahdollisuuden oppia asiat pysyviksi rutiineiksi. Yksilöllisyyden ytimessä on valmentajan säännöllinen henkilökohtainen tuki. Hyvinvointiin yhteisenä asiana on helpompi sitoutua, kun koko työyhteisö on mukana. Keskimäärin Motivire Fiilis+ -valmennukseen on lähtenyt sadoista työyhteisöistä yhdeksän kymmenestä ihmisestä. Aika vakuuttavaa, eikö vaan?


MITÄ TE SAATTE?

 • Monipuoliset huippuvalmentajat
 • 90% henkilöstöstänne mukaan
 • Elintapamuutoksia
 • Kiitollisia ihmisiä
 • Jatkotoimenpide-ehdotukset
 • Parempi työkyky

"Motivire on laaja-alaistanut ihmisten käsitystä työhyvinvoinnista. Valmennus on näkynyt työarjessamme hymyinä ja vitsailuna ruokapöytäkeskusteluissa. Tämä on osallistanut jopa ne jotka eivät lähteneet mukaan varsinaiseen valmennukseen."

Marko Lummio

HR Manager, Kemira


Kiinnostuitko? Jätä yhteystietosi, niin olemme sinuun yhteydessä!"Toteutimme yhdessä Motivireen kanssa koko henkilökunnan kattavan valmennusohjelman liittyen liikuntaan, työssä jaksamiseen ja ruokavalioon. Ohjelmassa oli mukana noin 40 henkilöä. Ohjelma sisälsi kattavan valikoiman luentoja yrityksemme tiloissa, joissa käytiin myös läpi henkilökohtaisia tavoitteita ja kysymyksiä Motivireen valmentajien kanssa. Henkilökohtaisissa tapaamisissa henkilökunnalla oli mahdollisuus myös Inbody kehonkoostumusmittaukseen.

​​​​​​​Palaute ohjelmasta oli henkilökunnalta erittäin positiivista ja se koettiin hyödylliseksi. Ohjelma kannusti ihmisiä liikkumaan ja kiinnittämään huomiota ravitsemukseen. Myös jaksaminen töissä ja arjessa parani ohjelman myötä."

TImo Pärssinen

Operatiivinen johtaja, Prima Pet Premium Oy