Tervetuloa mukaan Motivire-palveluun!

Motivire Fiilis -palvelu on osaltasi starttikoulutuksen myötä käynnistynyt – tervetuloa mukaan! Oli mukava tavata teidät ja päästä keskustelemaan hyvinvointiin liittyvistä asioista. Toivottavasti startti herätteli ajatuksia ja innosti pohtimaan omaa arkea sekä päivittäisiä valintoja.


Seuraavaksi InBody-kehonkoostumusmittaus

Valmennuksen seuraava vaihe on edessä xx.-xx.x, kun kehonkoostumusmittaukset ja niiden myötä hyvinvoinnin edistäminen aloitetaan valmentajamme opastuksella. Tutustu etukäteen lyhyeen ohjeistukseen mittaukseen tuloa varten, niin tiedät miten valmistautua.

Ennen omaa mittausta on hyödyllistä käyttää hetki aikaa ja jatkaa jo startissa aloittamaasi pohdintaa siitä, millaisia asioita, miksi ja miten sinä Motivire Fiilis-valmennuksen aikana tahtoisit saavuttaa omaan terveyteesi ja hyvinvointiisi liittyen.


Motiviren Done to Done -järjestelmä ja taustatietokysely

Olethan huomioinut myös Motiviren Done to Done -järjestelmän kirjautumisohjeet, jotka ovat tulleet sähköposteihinne? Järjestelmään kirjauduttuasi pyydämme sinua vastaamaan taustatietokyselyyn. Jos mahdollista, tee tämä on ennen ensimmäistä valmentajatapaamista! Jos järjestelmään kirjautumisen kanssa on ongelmia, voit olla yhteydessä Motiviren Jesseen: jesse.siuro@motivire.fi


Kiitos, että olet uskaltautunut matkalle mukaan. Tehdään yhdessä tästä antoisa hyvinvoinnin matka!

​​​​​​​

Terveisin,

Motiviren valmennustiimi