Motiviren voimavaravalmennus

Tervetuloa mukaan hyvinvoinnin matkalle.
Motivire-voimavaravalmennus tarjoaa henkiökunnalle omaan hyvinvointiin tiiviin ja innostavan valmennuskokonaisuuden sekä työkaluja oma hyvinvoinnin ja työkyvyn edistämiseen.

Valmennus tarjoaa ajatuksia, ideoita sekä Firstbeat-mittauksen,
Alta löydätte linkin huomiselle starttiluennolle, INFO-videon sekä ilmoittautumislinkin.


Motivire toteuttaa vielä keskiviikkona 21.4 kello 9.15-10.15 starttiluennon

Luennolle pääset mukaan alla olevasta painikkeesta. Etänän tapahtuvalle luennolla käydään tarkemmin myös läpi valmennuksen aikataulua.

Starttiluento ke 21.4 kello 9.15-10.15


Toivottavasti työmaan henkilökunnalle tarjoutuu mahdollisuus tulla kuuntelemaan, mitä työnantajan tarjoama mahdollisuus henkilökunnalle tarjoaa. Palveluun kuuluu kaksi henkilökohtaista valmentajatapaamista valmentajan kanssa + Firstbeat-Hyvinvointianalyysin.

Jos työmaalla on kiire eikä henkilökuntaa pysty irrottamaan tunniksi niin pyytäisimme että henkilöille tulisi mahdollisuus katsoa lyhyt INFO-video siitä mitä valmennus pitää sisällään.

Videon kesto 2min 45s.

Motiviren toteuttama vuoden 2018-2019 hyvinvointivalmennus oli alueella todella monelle myönteinen kokemus. Palvelun loppukyselyssä eräs mukana ollut totesi "On tuonut virtaa työyhteisöön. Hyvää supinaa kahvipöytään." ja toinen "Positiivinen fiilis. Opin todella paljon itsestä ja kehon toiminnasta."
Peräti yli 90% toivoi Firstbeat hyvinvointianalyysille toisintoa.


ILMOITTAUDU MUKAAN TÄSTÄ