Motiviren Vantaan hyvinvoinnin aamut
- Inbody-770 kehonkoostumus mittaus
- Aamiainen
- Innostava aamu työhyvinvoinnin äärellä
Äyritie 8 ja 12 Vantaa, 10.3 ja 11.3

Eismies / Hr-päättäjä, tarjolla on innostava aamu oman- ja työhyvinvoinnin merkeissä, ilmoittaudu veloituksettomaan ja ota kollega mukaan.

Ajankohta:Tiistai 10.3 Äyritie 12 ja Keskiviikko 11.3 Äyritie 8
Paikka:Äyritie 12 Pianotalo neuvottelutila Heatrow 8 krs. Äyritie 8 Neuvottelutila Dakota 6krs
Osoite:Äyritie 8 ja 12

aamun ohjelma

8:00 - 8:15 Leppoisa Inbody-770 -kehonkoostumusmittaus
(Oma hyvinvointi)

Kehonkoostumusmittaus tehdään arjen työvaatteet päällä. Mittaus on vaivaton, nopea ja luotettava. Suoritetaan 2 - 3 minuutissa per hlö.

8:15 - 8:45 Aamiainen ja tulospalaute
​​​​​​​(Oma hyvinvointi)

Mittaukseen osallistujat saavat henkilökohtaisen raportin, jossa on noin 50 kehonkoostumuksesta kertovaa lukemaa. Yhteispalautteessa Motiviren valmentaja käy läpi, mitä luvut merkitsevät terveydelle ja miten niihin vaikutetaan.

8:45 – 10:00 Miten rakennetaan onnistunut työhyvinvointihanke?
(Henkilöstön hyvinvointi)

Toisaalta miten vältetään epäonnistuminen. Satoja onnistuneita työyhteisöjä, yli 25 000 pitkäkestoisesti valmennettua työntekijää tarjoavat pohjan ja tarinat aamuun. Onnistunut hyvinvointihanke on kustannustehokas, vaikuttava ja osallistava. Miten tämä varmistetaan yhteistyössä asiakkaan ja palvelutuottajan kanssa? Miten kokonaisuudesta saadaan innostava ja vaikuttava, luoden perustan myös myöhemmille toimenpiteille? Miten palvelu otetaan käyttöön eri toimialoilla?

Hyvinvoinnin veloituksettomat aamut on suunnattu työyhteisön hyvinvoinnista päättäville ja esimiehille. Aamun tarkoituksena on tarjota osallistujille monipuolinen ja herättävä infopaketti oman työyhteisön hyvinvointiosaamisen kehittämiseksi.

10:20 - 12:00 Bonuksena Äyritien aamuissa!
Motivire tarjoaa molempina päivinä 30:lle alueen toimitiloissa työskentelevälle mahdollisuuden veloituksettomaan kehonkoostumusmittaukseen. Esimies, kun ilmoittaudut aamuun saat samalla mahdollisuuden tarjota henkiölkunnalle (max 5 hlä / yritys) kehonkoostumusmittauksen (arvo 29€/hlö)

_

“Motivire on laaja-alaistanut ihmisten käsitystä työhyvinvoinnista. Valmennus on näkynyt työarjessamme hymyinä ja vitsailuna ruokapöytäkeskusteluissa. Tämä on osallistanut jopa ne jotka eivät lähteneet mukaan varsinaiseen valmennukseen.”
​​​​​​​Marko Lummio, HR Manager, Kemira

alla fiiliksiä Motiviren ja Skanskan yhteistyöstä

Aamussa käydään läpi miten hyvinvointihankkeissa onnistumisia ja haasteita. alla hankkeiden kolme tuttua tyyppihaastetta.


Haaste 1: Osallistavuus. Miten saadaan henkilöstö osallistumaan?

Palvelun valinta ja siihen sitoutuminen lähtee yrityksen johdosta ja avainhenkilöistä. Toimivan palvelun tulee tarjota jokaiselle osallistujalle henkilökohtainen tarttumapinta ja samalla olla innostava ja kiinnostava.

Vinkki: Valitse palveluntuottaja, joka on osoittanut saavansa ihmiset vapaaehtoisesti mukaan ja kiinnostumaan omasta hyvinvoinnistaan.


Haaste 2: Mitattavuus. Mitä mittareita palvelussa käytetään?

Palvelua hankittaessa on voitava määritellä tavoitteet selkeästi: mitä halutaan ja miten tuloksia mitataan. Sitä siis usein saadaan mitä mitataan – mutta voimme mitata lopputulosta VAIN niiden kohdalla, jotka palveluun osallistuvat.

Vinkki: Valitse palvelu, joka on osoittanut osallistavuutensa sekä pystyy mittamaan prosessin tuloksia.


Haaste 3: Vaikuttavuus. Mitä tuloksia voidaan odottaa?

Palvelua hankittaessa halutaan tuloksia, joten on järkevää panostaa palveluun, jossa niitä on todennetusti saatu aikaan. Parhaassa tapauksessa palvelun tuottajan asiakkaat ovat investoineet tuottajan palveluihin uudestaan. Tämä on usein osoitus siitä, että palvelun vaikutus näkyy tuloksessa ja henkilöstön tekemisessä.

Vinkki: Valitse palvelu, joka on osoittanut pystyvänsä osallistamaan, pystyy mittaamaan hyödyn sekä todennetusti on tuloksellinen eli vaikuttaa positiivisesti henkilöstön hyvinvointiin ja hyvinvointiosaamiseen.​​​​​​​​​​​​​​

Uudet Motivire Kuljettajakoulutukset, (direktiivipäivät), uudistetut raportointityökalut ja esim. tuki- ja liikuntaelinterveyttä tukevat palvelut nyt asiakkaidemme käytössä.