Motiviren hyvinvoinnin aamu Rauma
Ravintola Kalatori 22.5 klo 8:00

Hyvinvoinnin aamut on suunnattu työyhteisön hyvinvoinnista päättäville ja esimiehille. Aamun tarkoituksena on tarjota osallistujille monipuolinen ja herättävä infopaketti oman työyhteisön hyvinvointiosaamisen kehittämiseksi.​​​​​​​

Ajankohta:Keskiviikko 22.05.2019, klo 8:00 - 10:00
Paikka:Ravintola Kalatori
Osoite:Vanhankirkonkatu 26, Rauma

aamun ohjelma

8:00 - 8:15 Leppoisa Inbody-770 -kehonkoostumusmittaus
Kehonkoostumusmittaus tehdään arjen työvaatteet päällä. Mittaus on vaivaton, nopea ja luotettava. Suoritetaan 2 - 3 minuutissa per hlö.

8:15 - 8:45 Aamiainen ja tulospalaute
Mittaukseen osallistujat saavat henkilökohtaisen raportin, jossa on noin 50 kehonkoostumuksesta kertovaa lukemaa. Yhteispalautteessa Motiviren valmentaja käy läpi, mitä luvut merkitsevät terveydelle ja miten niihin vaikutetaan.

8:45 – 10:00 Miten rakennetaan onnistunut työhyvinvointihanke?
Satoja onnistuneita työyhteisöjä, yli 20 000 pitkäkestoisesti valmennettua työntekijää tarjoavat pohjan ja tarinat aamuun. Onnistunut hyvinvointihanke on kustannustehokas, vaikuttava ja osallistava. Miten tämä varmistetaan yhteistyössä asiakkaan ja palvelutuottajan kanssa? Miten kokonaisuudesta saadaan innostava ja vaikuttava, luoden perustan myös myöhemmille toimenpiteille? Miten palvelu otetaan käyttöön eri toimialoilla?

Hyvinvoinnin aamut on suunnattu työyhteisön hyvinvoinnista päättäville ja esimiehille. Aamun tarkoituksena on tarjota osallistujille monipuolinen ja herättävä infopaketti oman työyhteisön hyvinvointiosaamisen kehittämiseksi.

“Motivire on laaja-alaistanut ihmisten käsitystä työhyvinvoinnista. Valmennus on näkynyt työarjessamme hymyinä ja vitsailuna ruokapöytäkeskusteluissa. Tämä on osallistanut jopa ne jotka eivät lähteneet mukaan varsinaiseen valmennukseen.”
​​​​​​​Marko Lummio, HR Manager, Kemira

alla fiiliksiä Motiviren ja Skanskan yhteistyöstä