Motivire tekee energisiä ihmisiä & menestyviä työyhteisöjä

Tarkoin suunniteltu lähestymistapa, konseptoitu yritysten arkeen sopiva valmennusprosessi, innostavat ammattitaitoiset valmentajat ja innovatiivinen verkossa toimiva valmennusalusta ovat tekijöitä, joilla onnistumisia tehdään nyt ja jatkossa.


• 200+ organisaatiota

• 20 000+ asiakasta

• 50 000+ valmennuskeskustelua

• 90+ % osallistuu

• 89 % haluaa palvelun jatkuvan


Motiviren valmennuksissa on ollut mukana yli 200 organisaatiota. Yli 20 000 on päättänyt vapaaehtoisesti osallistua pitkäkestoisiin valmennuksiimme. Näissä valmennuksissa tavoitteellisia valmennuskohtaamisia on ollut yli 50 000 kappaletta. Osallistumisprosentti valmennuksiimme on 90,8 % ja yli 89% haluaisia palvelun jatkuvan.


Vain osallistava palvelu voi olla mitattava ja vaikuttava


Motivire-palvelun prosessit on rakennettu asiakkaita varten. Innostavat ja osallistavat valmennuspalvelut tuodaan asiakkaiden lähelle, sinne missä työtä tehdään. Palvelu suunnitellaan asiakasyritysten kiireiseen arkeen sopivaksi ja vaikuttavaksi kokonaisuudeksi.


Elämäntapamuutoksilla onnistumisiin


Tavoitteenamme on asiakkaan arjen jaksamisen lisääminen suunnitelmallisen ja oikean kokoisen elämäntapamuutoksen avulla. Suosituin kuuden kuukauden valmennuskokonaisuus tuo asiakkaidemme kokeman mukaan konkreettisia ja positiivisia tapamuutoksia keskimäärin 5,3 kpl. Yleisimmin muutokset ovat näkyneet esim. arkiliikunnan lisääntymisenä, ravitsemuksessa ateriarytmityksen ja ravinnon laadun parantumisena, sekä unen määrän ja laadun lisääntymisenä.

Tutustu alla olevan videon kautta siihen, miten Motivire on valmentanut parempaa arkea Skanskalle.


Motivire-palveluun soveltuvat kuntomittaukset


Oman kunnon mittaaminen turvallisesti ja vaivattomasti antaa jokaisella mahdollisuuden pohtia lähtötilannettaan valmentajien avustamana. Motivire-valmennuksessa on käytössä kehonkoostumuksen mittari ja Firstbeat Hyvinvoinitianalyysi. Tulosten seuraaminen on kiinnostavaa koko työyhteisön tasolla, mutta valmentajille ja asiakkaille ne antavat sen tärkeän pohjan muutoksille ja ymmärrystä muutosten vaikutuksista.


Yhdessä entistäkin vaikuttavampaa valmennusta


Laadukkaan valmennuksen osana Firstbeat-mittaus on erinomainen työkalu oman arjen ymmärtämiseen. Mikä on stressin ja palautumisen suhde? Nukutko riittävästi ja onko unesi palauttavaa? Motivire-valmennuksissa mittaus on ollut menestys ja yli 97% asiakkaistamme kokee saaneensa valmennuksessa mittaustuloksista konkreettista hyötyä oman hyvinvointinsa edistämiseen.


Hyvinvointianalyysista lyhyesti

Firstbeat Hyvinvointianalyysi perustuu sydämen sykevälivaihtelun analyysiin. Analyysi kuvaa palautumisesi riittävyyttä ja auttaa tunnistamaan stressaavat tekijät työssä ja vapaa-ajalla. Saat tietoa stressin ja palautumisen suhteesta, unesi laadusta ja uutena tietona mittauksen aikana selviää myös kuntotasosi.


Motiviren 5 - 7 kuukauden valmennuksissa 86 % asiakkaista kokee, että päivittäinen jaksaminen on parantunut.


"Hyvinvointivalmennukset on Skanskan kaikkien aikojen laajin työhyvinvointihanke Suomessa.
Valtakunnallisesti toimistoillamme ja työmaillamme toteutetuista hyvinvointivalmennuspalveluista tullut palaute on ollut myönteistä, ja ne ovat kannustaneet henkilöstöämme lisäämään vireyttä arkeensa."

Helena Pekkanen,
Työhyvinvointipäällikkö
Skanska

"Motivire on laaja-alaistanut ihmistenkäsitystä työhyvinvoinnista. Valmennus on näkynyt työarjessamme hymyinä ja vitsailuna ruokapöytäkeskusteluissa.
Tämä on osallistanut jopa niitä, jotka eivät
lähteneet mukaan varsinaiseen valmennukseen.

Marko Lummio
HR Manager,
Kemira Chemicals Oy