Hyvinvoinnin matka on alkanut - Tervetuloa mukaan! Savon Voima

Tervehdys kaikille,


Tässä viestissä

 • Kiitokset ja tiivistelmää koulutusmateriaaleista
 • Bonusmateriaalia toiveiden mukaan
 • Linkki voimavarakartoitukseen (vastaa jos et vielä vastannut)
 • Firstbeat mittaus ja mittarin tilaaminen
 • Palvelun jatkon aikataulu


Kiitokset valmennukselta

Edellisten kahden viikon aikana Valmentajamme Tuukka Nieminen sai pysähtyä kanssanne oman hyvinvoinnin ääreen ja häneltä seuraavat terveiset:


”Kiitos lukuisista hyvistä keskusteluista, kommenteista ja kysymyksistä. Oli mukava huomata, että asia on tärkeä ja haluatte hyvinvointiinne panostaa. Valmennuspäivien aikana koulutusvihot täyttyivät ajatuksista ja uskoakseni hyvistä tavoitteista. Kommenteistanne nousi ymmärrys siitä, että hyvinvointi ei ole täysin pelkkiä numeroita kehonkoostumusmittarin tulosteessa. Esimerkiksi se, että kokee jaksavansa paremmin ja vielä ymmärtää sen, mistä se johtuu, on hyvinvoinnissa monesti paljon tärkeämpää kuin se, että paljonko se rasvaprosentti olikaan. Jatkakaa hyvinvointikeskustelua edelleenkin, sekä jakakaa rohkeasti kertyvää hyvinvointiosaamistanne keskenänne, sillä tällä tavoin tuette myös toisianne. Nähdään helmi-maaliskuussa”Koulutuspäivän materiaalit

Koulutuspäivissä ja näiden jälkeen teiltä tuli toivomusta, että saisiko osaa koulutusmateriaaleista vielä sähköpostiin. Liitteessä tiivistelmä, sekä muutaman toivomanne bonusaihe ja -vinkki, eli liitteissä:


Voimavarakartoitus, käythän vastaamassa!

Jos et vielä käynyt vastaamassa voimavarakartoitukseen, niin klikkaa alla olevasta linkistä kartoitukseen, kiitos. Näin saamme ja saatte kokonaisvaltaisen ajatuksen teidän työyhteisönne tämänhetkisistä koetuista voimavaroista.

VOIMAVARAKARTOITUSFirstbeat mittarin tilaus ja mittaamisen aloittaminen

Teille kaikille on lähtenyt linkki, josta voitte tilata mittarin kotiosoitteeseenne.Iso osa teistä on jo mittarin tilannut, mutta jos et ole saanut Firstbeat mittalaitteen tilauslinkkiä niin, laita sähköpostia ville.penttila@motivire.fi. (tarkista myös roskapostisi).

Tässä vielä tarkemmat tilaus- ja käyttöohjeet Firstbeat Hyvinvointianalyysin toteuttamiseen:

 1. Tilaa mittalaite kotiisi pian tilauslinkin saatuasi (tarkista myös roskaposti).
 2. Aseta mittalaite rintakehällesi paketin mukana tulevien ohjeiden mukaan. Mittari asetetaan paikalleen heti aamulla heräämisen jälkeen.
 3. Käytä mittalaitetta 3-5 päivää. Suosittelemme pitämään laitetta viiden päivän ajan, jotta saat mittauksesta mahdollisimman paljon tietoa ja hyötyä itsellesi. Mittausajankohtaan on hyvä sisältyä sekä työ- että vapaapäiviä.
 4. Ota mittalaite pois, kun 3-5 päivää on kulunut. Riisu mittalaite aamulla heti heräämisen jälkeen.
 5. Täytä päiväkirjaan (päiväkirjalinkki tulee myös sähköpostiisi ja toimii kaikilla älylaitteilla) mahdollisimman monipuolisesti päiviesi sisältöä, mutta ainakin nukkuma-ajat ja työajat.
 6. Pidä mittaria koko ajan. Ainoastaan saunaan, suihkuun tai uimaan mentäessä se on riisuttava pois. Hikoilla sen kanssa saa miten paljon vain!
 7. Jos käytät lääkkeitä, merkkaa tietoihin niiden kauppanimet! (EI "sokerilääke" tai "verenpainelääke")
 8. Palauta laite mukana tulevassa palautuskuoressa heti mittauksen jälkeen. Postimaksu on maksettu valmiiksi.
 9. Mittaustulokset käydään kanssasi läpi valmentajatapaamisessa marraskuun puolivälin korvilla. Olemme sinuun yhteydessä kun mittaustuloksesi on valmiina.


Palvelun aikataulu

 • Hyvinvoinnin valmennuspäivä (toteutettu) Sisälsi :Valmennuksen ja mm. kehonkoostumuksen mittauksen
 • Firstebeat mittaus
 • Valmentajatapaaminen Firstbeat mittauksen tuloksista (marraskuussa tai tarvittaessa myöhemmin)
 • Toinen valmennuspäivä Helmi-maaliskuu 2022, siältää mm. kehonkoostumuksen seurantamittauksen


Kiitokset vielä kaikille ja tsemppiä Firstbeat mittauksiin ja valmentajatapaamisiin!


Terveisin,

Motiviren valmentajat