VANHA
​​​​​​​111-Hyvinvointihaaste Motivire & Icehearts:
Unelma paremmasta tulevaisuudesta!


111 -hyvinvoinnin haaste alkaa jo syyskuussa ja kiertää lähes koko Suomen, ilmoittautukaa mukaan nyt!

- Hyvinvoinnin haaste henkilökunnalle

- Vastuu tulevaisuudesta ja lapsistaTänä vuonna henkilöstön hyvinvointiin on ollut vaikeaa panostaa ja monessa työyhteisössä se on jäänyt koronan vuoksi tekemättä, vaikka halua ja tahtoa olisikin ollut.

111-haaste on rakennettu innostavaksi ja turvalliseskis kokonaisuudeksi sinun ja työyhteisönne hyvinvoinnin edistämiseksi, ja hinta vain 1€/vrk/osallistuja.

Me haastamme itsemme kohti parempaa terveyttä ja samalla autamme yhdessä Iceheartsia tekemään arvokasta työtä apua tarvitsevien lasten hyväksi.
​​​​​​​
Hyvinvointihaaste on työyhteisöllesi 111 päivän matka kohti hyvinvointia ja parempaa tulevaisuutta!

111-haaste sisältää seuraavaa:

 • Start-valmennus: 111 päivän matka omaan hyvinvointiin alkaa
 • Kehonkoostumuksen mittaus InBody 770 (Suomikiertueen ajat ja paikkakunnat julkaistaan elokuun 2020 aikana)
 • Vapaaehtoiset kotikuntomittaukset
 • Oman hyvinvoinnin polun rakentaminen, virtuaaliluokkavalmennus 2,5 h ja Icehearts-haasteen aloitus
  • Motivire Polku: räätälöity seitsemän viikon verkkovalmennus
 • Yksi henkilökohtainen 20min etävalmentajakohtaaminen oman räätälöidyn Polun täsmentämiseksi
 • Voimavaravalmennuksia webinaareina haasteen edetessä
 • Vapaaehtoisten kotikuntomittausten seurantamittaus
 • Kehonkoostumuksen seurantamittaus
 • Raportointi onnistumisista


Haasteen kesto on siis noin 111 päivää ja hinta on vain 111€ /hlö eli 1€ /vrk. (hinta alv 0%)

Lisäpalvelut:

 • 30 min etävalmentajatapaaminen 35€
 • Ryhmävalmennus asiakkaan tiloissa +395€ + kulukorvaukset
 • Firstbeat mittaus valmennuksen osana 99€ (Firstbeat mittauksen kanssa valmennus on mahdollista toteuttaa 100% etänä, ole yhteydessä, niin kerromme lisää)

Icehearts ja Motivire:

vastuullisesti hyvinvointia lapsille ja aikuisille

Icehearts tarjoaa pitkäkestoista ja ammatillista kasvun tukea lapsille, jotta tulevaisuus olisi parempi ja turvallisempi. Tavoitteena on, että heistä kasvaisi onnellisia ja terveitä aikuisia, joilla olisi elämän perusteet kunnossa ja työkalut vastoinkäymisistäkin selviämiseen.

​​​​​​​
Motivire valmennustalona puolestaan auttaa ja ohjaa aikuisia lisäämään hyvinvointiosaamistaan. Osaamisellaan Motivire vahvistaa työkykyä ja henkilöstön hyvinvoinnin osaamista, jotta merkityksellisen elämän perusteet tulisivat kuntoon.

Motiviren ja Iceheartsin toiminnassa on runsaasti yhtymäkohtia. Ydinajatuksena on, että ammattilainen tukee, ohjaa, auttaa ja kannustaa. Tällä ajatuksella tehdään myös 111-haaste, joka on innostava startti työikäisten hyvinvointiin. Osallistujat saavat haasteessa hyvinvoinnin ammattilaisten tukea ja apua oman hyvinvoinnin kehittämiseen. Samalla haaste tarjoaa mahdollisuuden tukea Icehertsin kautta apua tarvitsevien lasten tulevaisuutta.

Huolehdimme asiakkaidemme ja henkilökuntamme turvallisuudesta!

Lisätietoja koronaviruksen vaikutuksesta Motiviren toimintaan löydät osoitteesta http://motivire.fi/koronaohjeistus


Tutustu Iceheartsin toimintaan videon kautta ja vieraile osoitteessa: www.icehearts.fi


Motiviren ja Iceheartsin yhteistyö 111-haasteessa

"Lyö vetoa oman ja työyhteisösi hyvinvoinnin puolesta"


Hanke tarjoaa työnantajille mahdollisuuden haastaa henkilökuntansa edistämään hyvinvointiaan. Samalla yritys tukee Iceheartsin toimintaa leikkimielisellä hyvinvoinnin vedonlyönnillä:

 • Työnantaja tarjoaa 111-hankekokonaisuuden työntekijöilleen veloituksetta. Työyhteisö aloittaa Motiviren kannustamana hyvinvoinnin hankkeen, jonka tarkoituksena on edistää työntekijöiden terveyttä ja hyvinvointia.

 • Työntekijöille tarjotaan mahdollisuus oman hyvinvoinnin edistämisen lisäksi osallistua hyväntekeväisyyteen. Sijoittamalla X euroa, työnantajasi sitoutuu maksamaan saman summan hyväntekeväisyyteen. Tämä toteutuu vain, jos työyhteisö onnistuu yhdessä sovituin kriteerein edistämään hyvinvointiaan 111 vuorokaudessa. Maksimi summa X, sovitaan työnantajan kanssa, eli se summa, johon he vastavuoroisesti sitoutuvat (min. 5€/hlö).

  • Esimerkiksi 100 hengen yrityksen henkilökunta lähtee projektiin 10€/ henkilö = 1000€, ja jos he onnistuvat, työnantaja kuittaa toiset 1000€ = 2000€. Yksin jokainen voi antaa ”vain” 10€, mutta yhdessä tuo summa voi siis olla projektin lopussa jopa 2000€.

 • Ilmoita yrityksesi ja henkilökuntasi mukaan 15.8.2020 mennessä, jolloin Motivire lahjoittaa jokaisesta osallistujasta 11€ Iceheartsille​​​​​​​.


Kiinnostuitteko? Jätä yhteystietosi meille alla olevaan lomakkeeseen, niin olemme sinuun yhteydessä!