Torstaina 1.12. klo 8 - 10:15

Crazy Town Tampere (Rautatienkatu 21 B)​​​​​​​​​​​​​​

Ilmoittautumislinkin löydät sivun alareunasta


Työhyvinvoinnin aamu Crazy Town Tampere

Miten henkilöstön hyvinvoinnin ja työkyvyn edistämisessä onnistutaan?

Työhyvinvoinnin aamu on suunnattu esihenkilöille ja henkilöstöhyvinvoinnista päättäville.
Aamu tarjoaa ajatuksia ja työkaluja oman sekä työyhteisön hyvinvoinnin edistämiseksi ja kehittämiseksi. Tervetuloa nauttimaan aamiaista sekä uusia ideoita vaikka yhdessä kollegan kanssa.


​​​​​​​Motivire tarjoaa halukkaille Inbody - 770 kehonkoostumusmittauksen ja aamun muun ohjelman jälkeen mittaukseen liittyvän tulosvalmennuksen.


Ohjelma

7:30 - 8:15 Vapaaehtoinen ja leppoisa Inbody-770 - kehonkoostumusmittaus

Kehonkoostumusmittaus tehdään halukkaille ennen varsinaisen ohjelman alkua. Mittaus tapahtuu työvaatteet päällä. Mittaus on vaivaton, nopea ja luotettava. (2-3 min/per hlö)
Lue ohje mittaukseen valmistautumisesta tästä.

8:00 - 8:15 Kahvia ja kevyttä aamupalaa
Tarjolla kahvia, tuoremehua, smoothieta, sämpylää ja hedelmiä.

8:15 - 8:40 Hyvinvoinnissa onnistumisen kaava, alustus aamuun

Mitkä ovat hyvinvoinnissa onnistumisen "reunaehdot"? Mitä pitää tehdä, jotta omaa ja työyhteisön hyvinvointia voi edistää?
Ajatukset rakentuneet Motiviren kokemuksesta:

+35 000 pitkäkestoisesti valmennettua työntekijää

+250 pitkäkestoisesti
​​​​​​valmennettua organisaatiota

+100 000 henkilökohtaista valmentajatapaamista

+ 6 000 ryhmävalmennusta / -koulutusta

Tuukka Nieminen, Motivire

Reetta Rauhala

Hyvinvointi ja terveys ovat aina olleet Reetalle tärkeitä arvoja. Fysioterapeuttina tuki- ja liikuntaelimistön vaivat sekä liikuntaharjoittelu ovat Reetan ominta osaamisaluetta. Valmentajana Reetta on positiivinen ja asiakaslähtöinen.


8:40 - 9:20 Kiva Work kyselytyökalu
​​​​​​​

Kiva Work kyselytyökalu on tullut osaksi Motiviren kehittyvää palvelutarjontaa ja valmennuskokonaisuuksia. Kiva Work on poikkeuksellinen työelämään ja sen hyvinvointiin kehitetty kyselytyökalu. Sen avulla yritysten johto saa riittävällä tarkkuudella ymmärryksen, miten kussakin liikkeessä, yksikössä ja tiimissä asiat sujuvat ja miten siellä voidaan. Osana Motivire palveluita Kiva work räätälöidään aina asiakkaan kulloisiinkin tarpeisiin.

Hyvinvoinnin aamussa Kati kertoo miten syvälliset tulokset auttavat ymmärtämään, missä on hyvät olosuhteet onnistua ja missä ehkä tarvitaan apua tai muutosta. Näin johto ei lähde korjaamaan jotain mikä ei ole rikki vaan osaa tarttua asioihin, joilla on merkitystä työyhteisölle ja hyvinvoinnille.

Kati Stenius, Kiva Work

Kati Stenius

Kati on yksi Kiva Workin perustajista. Hän on työelämän moniosaaja, asiantuntija ja HR-konsultti. Hän on liiketoimintaa ja työelämää hyvin ymmärtävä ja tunteva ihmisläheinen yrittäjä sekä modernin rekrytoinnin uranuurtaja, joka tällä hetkellä panostaa työntekijäkokemukseen ja työhyvinvointiin.


​​​​​​​9:20 - 10:00 Hyvinvointipäällikkö-palvelu

"Voisitteko jäädä taloon sisään, esim. kaksi päivää kuukaudessa? Näin saisimme pidettyä tärkeän asian jatkuvana."


Hyvinvointipäällikkö-palvelu on Motiviren uusi selkeästä asiakastarpeesta noussut palvelukokonaisuus, joka tarjoaa työyhteisön tueksi nimetyn hyvinvoinnin osaajan muun Motivire-tiimin tukemana. Palvelua voi hankkia esim. 15 tai 30 tuntia kuukaudessa. Palvelu sisältää Motiviren 12 vuoden aikana kehittyneet valmennusprosessit, työkalut ja osaamisen. Näin henkilöstön hyvinvointiin panostamisesta tulee helppoa ja mikä tärkeintä, jatkuvaa.

Hyvinvoinnin aamussa käydään läpi miten Hyvinvointipäällikkö-palvelu tukee työyhteisöjä, esihenkilöitä sekä yritysten johtoa.

Tuukka Nieminen, Motivire

Tuukka Nieminen

Tuukka on yrityksen perustaja ja toimitusjohtaja. Tämän Motiviren ratkaisukeskeinen tarinankertojan salkusta löytyy innostava esimerkki elävästä elämästä tilanteeseen kuin tilanteeseen.


10:00 - 10:15 Verkostoitumista ja avointa keskustelua aamun teemoista


10:15 - 10:45 Tulosten läpikäynti
(
aamun mittaukseen osallistuneille)
Mittaukseen osallistuvat saavat henkilökohtaisen raportin, jossa on noin 50 kehonkoostumuksesta kertovaa lukemaa. Yhteispalautteessa Motiviren valmentaja käy läpi, mitä luvut merkitsevät terveydelle ja miten niihin vaikutetaan.

Reetta Rauhala, Motivire
​​​​