Motivire TULE50 - innostavaa ja mitattava tuki-ja liikuntaelinterveyttä edistävä kokonaisuus

Tuki- ja liikuntaeliteveyden edistämisen tarve on jokaisen työyhteisön asia. Miten siinä onnistutaan ja mistä löytyy osaaminen ja työkalut, joilla innostetaan henkilöstö kehittämään tätä osuutta terveydestään?

Nyt noin 1000 testattua asiakasta, joiden jälkeen voimme ylpeänä kysyä, olisiko tässä toimiva ja testattu kokonaisuus myös teidän yrityksen henkilöstölle, Motivire TULE50?

Lisää tietoa TULE50 kokonaisuudesta kuvan jälkeen.


Liikkeet testissä ovat:

  • Syväkyykky
  • Olkapäiden liikkuvuus
  • Suoran jalan nosto
  • Keskivartalon hallinta


Testi kestää noin 30min, jonka perusteella tehdään henkilökohtainen toimenpidesuunnitelma liikkuvuuden parantamiseksi.


Mikä on Motivire TULE50 ja miksi se toimii?

TULE50 on liikkuvuutta ja liikkeenhallintaa testaava kokonaisuus, joka on toteutettavissa työyhteisöissä kaikkialla suomessa. TULE50 on kokonaisuus, jossa tavoitteena on saada mahdollisimman mukavalla ja oivalluttavalla tavalla mahdolliset haasteet selville ja tarjota näihin korjaavaksi työkaluksi helppo ja arkeen soveltuva tarveperusteinen ohjeistus 50s vahvistavaa ja 50s venyttävää liikettä.

Tuki- ja liikuntaelinten haasteet ja kivut ovat työpaikoilla jokapäiväisiä haasteita, ja Motivire TULE50 tuo haasteeseen innostavan, mitattavan työkalun, jonka jälkeiset ohjeistukset ovat niin helppoja ja nopeita toteuttaa arjessa, että ne tulevat todennäköisesti myös tehtyä.


Esimerkki 50s + 50s päivän treenistä, helppoa ja nopeaa, eikö?

100 sekuntia treeniä päivässä, riittääkö se?

100 sekuntia päivässä: 50s vahvistavaa + 50s venyttävää liikettä on useimmille osallistujille sen 100 sekuntia ennemmän kuin "koskaan aikaisemmin" ja nyt liikkeet on suunnattu testin pohjalta havaittuihin ja todennettuihin henkilökohtaisiin haasteisiin.


"Puolison kanssa ollaan pojan harjoitusten ajan nyt käyty kävelemässä, kun ennen istuttiin kahviossa. Lihaskuntoa ja liikkuvuusharjoittelua teen joka päivä, 100 sekuntia ei paljon aikaa vie, aluksi pyöritän kepillä olkapäät, sitten venytän pakarat ja nilkat sekä lopuksi 1-2 min keskivartalon lankkua. Töissä on helpompi päästä alahyllyille, kun ei tarvitse selästä taivuttaa, saan nukuttua ja levättyä paremmin kun ei ole kipuja."
​​​​​​​Mies 51v

"Olen tehnyt harjoitteita 5-6 päivänä viikossa. Liikun työssäni paljon, kyykkyasennot sekä olkapään liikkeet joissa kädet on ylöspäin, ovat selvästi helpottuneet, työ on helpompaa ja mukavampaa. Testistä saamani ohjeet lisäsin kuntosalille ja osan tein kotona mopin varrella"
Nainen 45v

​​​​​​​