Sinun palveluksessasi
MOTIVIREN HENKILÖKUNTA

​​​​​​​​​​​​

Tuukka NieminenToimitusjohtaja / FounderMyynti ja kumppanuudet040 722 0033Tuukka on yrityksen perustaja ja toimitusjohtaja, joka roolinsa puitteissa on monessa mukana. Hän on Motiviren tarinankertoja, jonka salkusta löytyy innostava esimerkki elävästä elämästä tilanteeseen kuin tilanteeseen. Kasvavan valmennusliiketoiminnan kumppanuudet ja verkostoituminen ovat Tuukan vastuulla.

Tuukka Nieminen

Toimitusjohtaja / Founder
Myynti ja kumppanuudet


040 722 0033

Tuukka on yrityksen perustaja ja toimitusjohtaja, joka roolinsa puitteissa on monessa mukana. Hän on Motiviren tarinankertoja, jonka salkusta löytyy innostava esimerkki elävästä elämästä tilanteeseen kuin tilanteeseen. Kasvavan valmennusliiketoiminnan kumppanuudet ja verkostoituminen ovat Tuukan vastuulla.

Markus HyttiMyynti ja avainasiakkuudetLiikunnanohjaaja (AMK)040 176 0620Markuksen työn merkitys tulee ihmisten terveyden ja elämänlaadun parantamisesta. Hän suhtautuu intohimoisesti muutospsykologiaan, jota käyttää laajalti työnsä tukena. Markus on kiinnostunut auttamaan erityisesti heitä, jotka tarvitsevat eniten muutoksia elintapoihinsa. Heidät Markus haluaa ohjata tekemään terveyden kannalta olennaisia asioita mieluummin ennemmin kuin myöhemmin.

Markus Hytti

Myynti ja avainasiakkuudet
Liikunnanohjaaja (AMK)

040 176 0620

Markuksen työn merkitys tulee ihmisten terveyden ja elämänlaadun parantamisesta. Hän suhtautuu intohimoisesti muutospsykologiaan, jota käyttää laajalti työnsä tukena. Markus on kiinnostunut auttamaan erityisesti heitä, jotka tarvitsevat eniten muutoksia elintapoihinsa. Heidät Markus haluaa ohjata tekemään terveyden kannalta olennaisia asioita mieluummin ennemmin kuin myöhemmin.

Ville PenttiläHyvinvointivalmentajaLiikunnanohjaaja (AMK)​​​​​​​​​​​​​​040 518 8292Ville on innostava mutta haastavakin valmentaja, joka usein kannustaa asiakasta menemään myös hieman epämukavuusalueelle. Työkavereiden mukaan Ville on ystävällinen, helposti lähestyttävä ja hyvä kuuntelija

Ville Penttilä

Hyvinvointivalmentaja
Liikunnanohjaaja (AMK)​​​​​​​​​​​​​​

040 518 8292

Ville on innostava mutta haastavakin valmentaja, joka usein kannustaa asiakasta menemään myös hieman epämukavuusalueelle. Työkavereiden mukaan Ville on ystävällinen, helposti lähestyttävä ja hyvä kuuntelija


Ilona LehtonenHyvinvointivalmentajaLiikunnanohjaaja (AMK)​​​​​​​Ilona on tehokas, positiivinen ja helposti lähestyttävä persoona, jonka intohimona on auttaa asiakkaita voimaan paremmin arjessaan.Vapaa-ajallaan Ilona opiskelee terveyden edistämistä, työhyvinvointia ja ergonomiaa. Lisäksi hän joogaa, harrastaa crossfittiä ja lenkkeilee luonnossa koiran kanssa – sekä herkuttelee irtokarkeilla.

Ilona Lehtonen

Hyvinvointivalmentaja
Liikunnanohjaaja (AMK)​​​​​​​

Ilona on tehokas, positiivinen ja helposti lähestyttävä persoona, jonka intohimona on auttaa asiakkaita voimaan paremmin arjessaan.

Vapaa-ajallaan Ilona opiskelee terveyden edistämistä, työhyvinvointia ja ergonomiaa. Lisäksi hän joogaa, harrastaa crossfittiä ja lenkkeilee luonnossa koiran kanssa – sekä herkuttelee irtokarkeilla.

Jesse SiuroHyvinvointivalmentaja,talous ja laskutusTradenomi, NHA Personal TrainerJesse on toimiston superpakkaus, joka on mukana lähes kaikessa, missä organisointia, asiakaskontaktointia tai aikataulutusta tarvitaan. Hän siis laittaa asiat taustalla tapahtumaan. Työkavereiden mukaan Jesse on ratkaisukeskeinen ja töihin tarttuva.

Jesse Siuro

Hyvinvointivalmentaja,
talous ja laskutus

Tradenomi, NHA Personal Trainer

Jesse on toimiston superpakkaus, joka on mukana lähes kaikessa, missä organisointia, asiakaskontaktointia tai aikataulutusta tarvitaan. Hän siis laittaa asiat taustalla tapahtumaan. Työkavereiden mukaan Jesse on ratkaisukeskeinen ja töihin tarttuva.

Mari VallinHyvinvointivalmentajaSairaanhoitaja (AMK)​​​​​​​​​​​​​​Mari on sairaalassa työskennellessään nähnyt useasti kuinka huonoon kuntoon ihminen saattaa mennä, kun hän ei huolehdi terveydestään. Työn sekä harrastusten kautta heräsi kiinnostus kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin. Marin mielestä hyvinvointi ei ole vain fyysistä suorituskykyä, vaan arjessa jaksamista ja onnellista oloa. Mari harrastaa crossfittiä, joka on opettanut hänet menemään oman mukavuusalueen ulkopuolelle, mutta myös pakottanut kuuntelemaan omaa kehoaan. Vapaa-ajallaan hän kuuntelee äänikirjoja ja viettää aikaa perheen sekä ystävien kanssa.​​​​​​​​​​​​​​ÄITIYSLOMALLA

Mari Vallin

Hyvinvointivalmentaja
Sairaanhoitaja (AMK)
​​​​​​​​​​​​​​

Mari on sairaalassa työskennellessään nähnyt useasti kuinka huonoon kuntoon ihminen saattaa mennä, kun hän ei huolehdi terveydestään. Työn sekä harrastusten kautta heräsi kiinnostus kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin. Marin mielestä hyvinvointi ei ole vain fyysistä suorituskykyä, vaan arjessa jaksamista ja onnellista oloa.

Mari harrastaa crossfittiä, joka on opettanut hänet menemään oman mukavuusalueen ulkopuolelle, mutta myös pakottanut kuuntelemaan omaa kehoaan. Vapaa-ajallaan hän kuuntelee äänikirjoja ja viettää aikaa perheen sekä ystävien kanssa.​​​​​​​

​​​​​​​ÄITIYSLOMALLA


Reetta RauhalaHyvinvointivalmentajaFysioterapeutti (AMK)Hyvinvointi ja terveys ovat aina olleet Reetalle tärkeitä arvoja. Fysioterapeuttina tuki- ja liikuntaelimistön vaivat sekä liikuntaharjoittelu ovat Reetan ominta osaamisaluetta. Valmentajana Reetta on positiivinen ja asiakaslähtöinen. Arjessa jaksaminen ja omien rajojen tunnistaminen on asia, jonka hän haluaa asiakkaalle välittää.Vapaa-ajalla Reetta harjoittelee tavoitteellisesti tanssia, valmentaa voimistelijoita sekä rentoutuu ystävien seurassa syöden herkkuja hyvällä omallatunnolla.

Reetta Rauhala

Hyvinvointivalmentaja
Fysioterapeutti (AMK)

Hyvinvointi ja terveys ovat aina olleet Reetalle tärkeitä arvoja. Fysioterapeuttina tuki- ja liikuntaelimistön vaivat sekä liikuntaharjoittelu ovat Reetan ominta osaamisaluetta. Valmentajana Reetta on positiivinen ja asiakaslähtöinen. Arjessa jaksaminen ja omien rajojen tunnistaminen on asia, jonka hän haluaa asiakkaalle välittää.

Vapaa-ajalla Reetta harjoittelee tavoitteellisesti tanssia, valmentaa voimistelijoita sekä rentoutuu ystävien seurassa syöden herkkuja hyvällä omallatunnolla.


Kumppanivalmentajat

Jone VallinHyvinvointivalmentajaFysioterapeutti (AMK), Personal Trainer ja urheiluhierojaJone on rauhallinen ja asiakaslähtöinen koutsi, joka kohtaa asiakkaat aina yksilöinä. Fysioterapeuttina Jonen työ on pääosin tuki- ja liikuntaelinvaivoihin liittyvissä asioissa.Vapaa-aikaa Jone tasapainottaa pallopeleillä, hyvällä ruualla ja viettämällä aikaa perheen sekä ystävien kanssa.

Jone Vallin

Hyvinvointivalmentaja
Fysioterapeutti (AMK), Personal Trainer ja urheiluhieroja

Jone on rauhallinen ja asiakaslähtöinen koutsi, joka kohtaa asiakkaat aina yksilöinä. Fysioterapeuttina Jonen työ on pääosin tuki- ja liikuntaelinvaivoihin liittyvissä asioissa.

Vapaa-aikaa Jone tasapainottaa pallopeleillä, hyvällä ruualla ja viettämällä aikaa perheen sekä ystävien kanssa.

Anna-Liisa RuusunenHyvinvointivalmentajaBBA, Personal Trainer,​​​​​​​Psyykkinen valmentajaAnsku toimii Motiviren kumppanivalmentajana ja on parhaimmillaan ihmisten kohtaamisissa. Valmentajana Ansku on kuuntelevainen, huumorintajuinen ja ottaa ihmiset kokonaisuutena tarkasti huomioon. Hänen mielestään valmennustyössä ehdottomasti parasta on erilaisten ihmisten tapaaminen ja heidän tarinansa. Erityiskiinnostuksen kohteina on psyykkinen valmennus sekä liikkuvuuteen ja kehon toimintakyvyn ylläpitämiseen liittyvät asiat. Vapaa-ajan henkireikänä on perhe, ystävät sekä urheileminen, joka tällä hetkellä liittyy vahvasti triathloniin.

Anna-Liisa Ruusunen

Hyvinvointivalmentaja
BBA, Personal Trainer,
​​​​​​​Psyykkinen valmentaja

Ansku toimii Motiviren kumppanivalmentajana ja on parhaimmillaan ihmisten kohtaamisissa. Valmentajana Ansku on kuuntelevainen, huumorintajuinen ja ottaa ihmiset kokonaisuutena tarkasti huomioon. Hänen mielestään valmennustyössä ehdottomasti parasta on erilaisten ihmisten tapaaminen ja heidän tarinansa. Erityiskiinnostuksen kohteina on psyykkinen valmennus sekä liikkuvuuteen ja kehon toimintakyvyn ylläpitämiseen liittyvät asiat.

Vapaa-ajan henkireikänä on perhe, ystävät sekä urheileminen, joka tällä hetkellä liittyy vahvasti triathloniin.


Sauli ReunanenHyvinvointivalmentajaHyvinvointivalmentajaFysioterapeutti (AMK), Osteopaatti (AMK)Sauli on positiivinen ja huumorintajuinen valmentaja, joka kohtaa valmennettavansa vankkaan koulutuspohjaansa nojaten. Sauli tykkää ohjata valmennettaviaan löytämään itse ratkaisut omiin haasteisiinsa, mutta tarjoaa myös valmiita vastauksia jos niitä kaivataan.Saulilla on pitkä urheilutausta jalkapallon ja futsalin parissa itse pelaten, jonka lisäksi Sauli on vaikuttanut useamman urheilujoukkueen taustoissa fysioterapeutin roolissa. Vapaa-aikaansa Sauli viettää urheillen erilaisten lajien parissa ystäviensä kanssa, kotona elokuvia katsellen tai läheisten kanssa puuhastellen.

Sauli Reunanen

Hyvinvointivalmentaja
Hyvinvointivalmentaja
Fysioterapeutti (AMK), Osteopaatti (AMK)

Sauli on positiivinen ja huumorintajuinen valmentaja, joka kohtaa valmennettavansa vankkaan koulutuspohjaansa nojaten. Sauli tykkää ohjata valmennettaviaan löytämään itse ratkaisut omiin haasteisiinsa, mutta tarjoaa myös valmiita vastauksia jos niitä kaivataan.

Saulilla on pitkä urheilutausta jalkapallon ja futsalin parissa itse pelaten, jonka lisäksi Sauli on vaikuttanut useamman urheilujoukkueen taustoissa fysioterapeutin roolissa. Vapaa-aikaansa Sauli viettää urheillen erilaisten lajien parissa ystäviensä kanssa, kotona elokuvia katsellen tai läheisten kanssa puuhastellen.