Kärsitäänkö teilläkin selkäkivuista ja niskahartiaseudun vaivoista?

Selkäkivut ja niskahartiaseudun vaivat ovat yleinen ongelma lähes jokaisessa istumatyötä tekevässä organisaatiossa. Voisiko uudenlaisella työskentelytavalla ja välineillä todella olla merkittävä vaikutus kipujen ja vaivojen vähenemiseen?


Onnistuneille piloteille haetaan jatkoa Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa ja Suomessa.

Tarjoamme Suomessa kymmenelle valitulle työyhteisölle ainutlaatuista mahdollisuutta osallistua testiryhmiin, jossa pääsee käyttämään BackApp-tuolia ja -tasapainolautaa veloituksetta kuuden viikon ajan. BackApp tarjoaa lisäksi kokeiluun valituille työyhteisöille Motiviren hyvinvointivalmennuksen. Hae työyhteisösi kanssa mukaan nyt!


”Kokeilun aikana huomasin, että hartiaseudun kivut olivat kadonneet.”

Ella, Team Leader, Ahlström Konsernipalvelut


Tarjolla matka hyvinvointiin - Suomessa testiryhmät toteutetaan seuraavasti​​​​​​​

  • Alkukartoitus
  • Motiviren kuuden viikon hyvinvointivalmennus osallistujille
  • BackApp-tuolin ja -tasapainolaudan käyttökoulutus
  • Kuuden viikon veloitukseton BackApp- tuotteiden kokeilu
  • Loppukartoitus
  • Raportointi osallistujille

Piloteissa kaikki tapahtuu työajalla ja on osallistujille vapaaehtoista. Kuuden viikon tuotetestaukset ja hyvinvointivalmennukset ovat pilotteihin valituille yrityksille veloituksettomia.

BackApp ja Motivire ovat toteuttaneet ensimmäiset onnistuneet pilotit Suomessa Ahlström Konsernipalveluissa, Gigantti Contact Centerissä ja Lähi-Tapiolassa erinomaisin tuloksin.

Lue lisää LähiTapiolan onnistuneesta pitkäkestoisesta pilotista tästä”Mitkään kivut eivät ole lisääntyneet, vaan kaikki kivut ovat poistuneet kokonaan tai vähentyneet huomattavasti”

Minna, Palvelupäällikkö LähiTapiola


Hyvinvoinnin aamu pe 27.9 Tampereella Crazy Townissa

Työyhteisöjen hyvinvointia ja infoa testipiloteista, tervetuloa!

​​​​​​​

Järjestämme Helsingin Kaapelitehtaalla aamiaistilaisuuden teemalla aktiivisuutta työpäivään. Aamuissa pääset tutustumaan omaan hyvinvointiin, BackApp-tuotteisiin ja tulevien pilottihankkeiden tarkempaan sisältöön.

AAMUN OHJELMA

8:00 - 8:15 Leppoisa Inbody -kehonkoostumusmittaus

Kehonkoostumusmittaus tehdään arjen työvaatteet päällä. Mittaus on vaivaton, nopea ja luotettava. Suoritetaan 2 - 3 minuutissa per hlö.

8:15 - 8:45 Aamiainen ja tulospalaute

Mittaukseen osallistujat saavat henkilökohtaisen raportin, jossa on noin 50 kehonkoostumuksesta kertovaa lukemaa. Yhteispalautteessa Motiviren valmentaja käy läpi, mitä luvut merkitsevät terveydelle ja miten niihin vaikutetaan.

8:45 – 10:00 Miten BackApp testipilotit toteutetaan Suomessa

Miten hankkeeseen innostetaan lähes koko henkilökunta. Miten varmistetaan tuotteiden vaivaton ja oikea käyttö? Mitä hyötyjä hankkeesta on odotettavissa? Mitä Motivire valmennus hankkeen yhteydessä sisältää? Osallistujien vastuut ja velvollisuudet? Miten pilotti toteutetaan?
Hyvinvoinnin aamut on suunnattu työyhteisön hyvinvoinnista päättäville ja esimiehille


Aamun tarkoituksena on tarjota osallistujille monipuolinen ja herättävä infopaketti oman työyhteisön hyvinvointiosaamisen kehittämiseksi.


Back App on ainutlaatuinen tapa työskennellä aktiivisesti seisten ja istuen, välillä asentoa vaihdellen.

Lisätietoa tuotteista: www.backapp.fi


Ota yhteyttä:

Atte Salminen
Sähköpostiosoite: atte@backapp.fi
Puhelin: +358 44 3780 478

Tuukka Nieminen
​​​​​​​Sähköpostiosoite: tuukka.nieminen@motivire.fi
Puhelin: +358 40 722 0033


Motivire on porilainen työhyvinvointialan toimija, jonka pitkäkestoisissa valmennuksissa on ollut jo yli 200 organisaatiota ja yli 20000 suomalaista.


Terveyshyödyt kuuden viikon BackApp -tuolin käytön myötä


<p><strong>Alaselkäkipu</strong></p><p>Tutkimuksen alussa 31% osallistujista tunsi kipuja alaselässä viikoittain, kun he käyttivät tavallista toimistotuolia. Kuuden viikon jälkeen Backappilla luku oli 7%.</p>

Alaselkäkipu

Tutkimuksen alussa 31% osallistujista tunsi kipuja alaselässä viikoittain, kun he käyttivät tavallista toimistotuolia. Kuuden viikon jälkeen Backappilla luku oli 7%.

<p><strong>Niska-hartiakipu</strong></p><p>Kun aloitimme tutkimuksen 59% osallistujista tunsivat niska-hartiakipua vähintään kerran viikossa. Kuusi viikkoa Backappin käytön jälkeen määrä putosi 35%:iin.</p>

Niska-hartiakipu

Kun aloitimme tutkimuksen 59% osallistujista tunsivat niska-hartiakipua vähintään kerran viikossa. Kuusi viikkoa Backappin käytön jälkeen määrä putosi 35%:iin.

<p><strong>Päänsärky</strong></p><p>Alussa 27% osallistujista ilmoitti, että he tunsivat päänsärkyä viikoittain sekä työpäivän aikana että sen jälkeen. Kuusi viikkoa Backappin käytön myötä määrä väheni 15%:iin.</p>

Päänsärky

Alussa 27% osallistujista ilmoitti, että he tunsivat päänsärkyä viikoittain sekä työpäivän aikana että sen jälkeen. Kuusi viikkoa Backappin käytön myötä määrä väheni 15%:iin.